reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2018

reklama
Ja ciuszki dla corki naszykowalam w domu i mąż przywiózł je jak mieliśmy wychodzić nie brałam ich do szpitala
Do torby szpitalnej prócz moich rzeczy wzięłam tylko pampersy i pieluszki

Zależy jaki masz budżet ja kupowałam teraz z la milou potem do wózka tez będzie duża pojemna z przegródkami
Mam tam 2 piżamy , szlafrok, klapki, ręcznik kosmetyczka z pasta,szczotka szampon, itd
Majtki bawełniane 3 szt , majtki jednorazowe paczka , podpaski po porodzie
A ja jeszcze nawet nie kupiłam koszul ani szlafroka, a o majtkach bawełnianych całkiem zapomniałam :p

Dziękuję kochana [emoji4][emoji8]
Nie ma za co :)

hej :)
melduje się po wizycie, wszystko ok, Mały waży 1600 i się obrócił :)
Popatrzcie prosze na mój koszyk z apteki, czy mam wszystko bo bym chciała zamówić :p
Gratuluję udanej wizyty :) a masz jakąś fotkę?

Dzięki kochana :* nie wiesz jak dobrze usłyszeć to od kogoś, bo już sobie zaczęłam wmawiać że on jest dla niego taki trochę mniej ważny. Zazdroszcze tym dziewczynom których faceci mają kontakt z brzuszkiem :)

Ola ale sama mówisz ze trochę głupio samej Ci mówić do brzucha- a to twoja cześć ciała i masz jednak kontakt z dzieckiem od początku... wiec wyobraź sobie jak musi być dziwnie facetowi... M. Pyta mnie jak się czuje, czy mały szaleje, dotyka jak skacze w brzuch ale tez z nim nie rozmawia :)

Cześć dziewczynki, nadrobiłam. Wczoraj miałam leczenie zęba [emoji849] ale na szczęście zabezpieczony do porodu. Dzisiaj pada od rana, wiec nadrabiam lekcje z małym :)

Ola ale sama mówisz ze trochę głupio samej Ci mówić do brzucha- a to twoja cześć ciała i masz jednak kontakt z dzieckiem od początku... wiec wyobraź sobie jak musi być dziwnie facetowi... M. Pyta mnie jak się czuje, czy mały szaleje, dotyka jak skacze w brzuch ale tez z nim nie rozmawia :)
Mój K łapie za brzuch i mówi no kop matkę kop [emoji28]

@ola, ja sama z brzuchem nie rozmawiam i od P. tego nie wymagam ;) Chłopy to inny mechanizm ;) przyłoży rękę jak mu powiem, że się wierci. Ale jakoś tego od Niego nie wymagam. Ważniejsze jest dla mnie to, że pyta czy się dobrze czuję, czy wszystko w porządku.

załamałam się po dzisiejszym ważeniu :(
taki maly przyrost ?

reklama
Do góry