reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2018

reklama
Tez to lozeczko bralam pod uwage[emoji5]

Jesli moge cos doradzic to ten ochraniacz na materac strasznie drogi. Na allegro mozna kupic taki za 8-10zl.

Wykupili. Moj M tez wczoraj chcial plyn dokupic na zapas i nie bylo. Dzis popatrzy w innej biedrze.
Ja też wieczorem zobaczę w innej biedrze narazie nie mam jak bo mąż idzie na pogrzeb mam nadzieje ze jeszcze gdzieś znajdę bo nie chce mi się do miasta jechac :/

@Margana mam męża co musi mieć wszystko do kompletu więc nakładka na materac też ;)

Co do płynów do prania to zastanawiam się jeszcze nad Dzisiusiem lub Bobini bo też ma dobre opinie na internecie

Ja stosuję magnez Slow mag b6 2x2 i nic mi się nie dzieje, skurczy łydek ani nic, brzuch też ok
Ja lubię bobini fajny jest

Ale chyba zbytnio to nie zafałszuje wyniku? Ja w nocy strasznie dużo piję. Potrafię wypić 1,5 litra. Przed oddaniem moczu próbuję pić mniej, tylko małe łyczki ale i tak jest tego sporo...
Nie no, jakos bardzo nie. Wiadomo, ze powinno sie w nocy spac, nie pic, nie sikac. Ale w ciazy to trudne[emoji6] Dlatego ja np w kazdym badaniu mam za niski ciezar wlasciwy. Ale wiem dlaczego.
A jesli chodzi o inne skladniki to jak sa to beda wykryte, ew. w mniejszej ilosci.

reklama
Nie no, jakos bardzo nie. Wiadomo, ze powinno sie w nocy spac, nie pic, nie sikac. Ale w ciazy to trudne[emoji6] Dlatego ja np w kazdym badaniu mam za niski ciezar wlasciwy. Ale wiem dlaczego.
A jesli chodzi o inne skladniki to jak sa to beda wykryte, ew. w mniejszej ilosci.
Ja w nocy to nic nie piję. Ale ja ogolnie to śpię bardzo mocno. Raz do WC, przychodzę i spie dalej☺️

Do góry