reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2018

Trzymam kciuki za wizyty [emoji110][emoji110][emoji110]mały wczoraj wieczorem znowu ospały i nie chciał się ruszać ale w nocy zrobił imprezę więc wiem że jest u niego ok. Do lipca ja zwariuję jak ma mi tak robić i zastanawiam się nad kupnem detektora tętna na te półtorej miesiąca [emoji1]

reklama
Jaki przystojny Lekarz tu się przechadza :D mało widać na zdjęciu :D Zobacz załącznik 857139

Hahah ja z ukrycia ost robiłam zdj dentyście od mojej marceliny chryste co za ciasteczko ... kij ze najdroższy w mieście ale te widoki [emoji23]
IMG_9679.JPG

Załączniki

• IMG_9679.JPG
    IMG_9679.JPG
    123,8 KB · Wyświetleń: 382
No lekarz na prenatalnych stwierdzil, że w normie, ale dolnej i ma mój lekarz sprawdzać jak to się ma :) miałam afi 7... Może przez te upały bo pocę się strasznie i kazał mi pić 3l wody. A Ty ile afi?
Ja mam 10.

Ola a ty kiedy teraz masz wizytę ? Pijesz dużo tej wody ?
W czwartek :) staram się pić 1,5l do tego jakiś rumianek, cappuccino. Myślę z koło 2-2,5 l udaje mi się wypić ale jest ciężko.

No jest na co popatrzeć :) ale na prawdę wszyscy tacy mili na tej porodówce serio.. Sprawdziłam ją i na pewno będę tu rodzic, ale jeszcze nie teraz :)
jescze zmienie zdanie i kaze mezowi wiesc sie na kliniki zamiast na borowska choc od nas dalej i boje sie korkow i oblozeniabo w okolicach polowy lipca duzo dziewcxyn z Wrocka chce rodzic na klinikach

reklama
Do góry