Już to zrobiłamHaha lepiej usuń to zdjęcie zanim M znajdzie je w Twoim telefonie [emoji23]
reklama
Nowaja16
Fanka BB :)
Super kochana ze skurcze wyciszone będzie dobrze zobaczysz! :* uuu trochę jak Grzegorz ChyżyJaki przystojny Lekarz tu się przechadza mało widać na zdjęciu Zobacz załącznik 857139
martaaa515
Przeciwciała miałam już kilka razy a próby wątrobowe pewnie zrobię po wizycie bo od jakiegoś czasu piecze mnie jakby zaraz pod skórą pod prawa piersią. Czytałam że to może być coś z wątrobą ale czekam narazie do wizyty żeby zobaczyć co powie na to moja lekarka@Marika92 jak sytuacja? Mam nadzieję że skurcze się wyciszyły a Tobi udało się chociaż chwilę przespać.
Dzień dobry Witam w 33 tygodniu [emoji16]
Wstaje zaraz zrobić sii do kubeczka. Gin zlecił mi przed czwartkową wizytą ALT, AST, p/c anty Rh, mocz i morfologię, czy któraś z Was też to robiła?
No jest na co popatrzeć ale na prawdę wszyscy tacy mili na tej porodówce serio.. Sprawdziłam ją i na pewno będę tu rodzic, ale jeszcze nie terazSuper kochana ze skurcze wyciszone będzie dobrze zobaczysz! :* uuu trochę jak Grzegorz Chyży
martaaa515
Nowaja16
No to super, że jesteś zadowolona ja też właśnie bardzo sobie chwale swój szpitalNo jest na co popatrzeć ale na prawdę wszyscy tacy mili na tej porodówce serio.. Sprawdziłam ją i na pewno będę tu rodzic, ale jeszcze nie teraz
Agatka29
No patrz hehe za lekarzami się oglądaJaki przystojny Lekarz tu się przechadza mało widać na zdjęciu Zobacz załącznik 857139
Może Cię będzie badał ;D
Lepiej nieeee [emoji14]No patrz hehe za lekarzami się ogląda
Może Cię będzie badał ;D
reklama
martina86
Hahaha,padłam!Jaki przystojny Lekarz tu się przechadza mało widać na zdjęciu Zobacz załącznik 857139
Podziel się: