reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2018

Skurcze jak na razie wyciszone :) dostałam śniadanko i zaraz kolejna dawka kroplówki
Świetna wiadomość [emoji16] my z Lenka już paznokcie mamy zrobione a teraz kopie mnie pod piersiami i siedzimy w kolejce do gina :) jedna osoba przed nami bo są opóźnienia :)
1526374738167.jpeg

Załączniki

• 1526374738167.jpeg
    1526374738167.jpeg
    464,5 KB · Wyświetleń: 343
reklama
U nas też jest taki. Ciacho aż palce lizać. Do tego stanu wolnego. A w gratisie mily, szarmancki, delikatny. Ech cud miód. Aż glupio nogi przed nim rozkładać.
Haha fakt... Dobrze, że mój siwy grubasek [emoji23] nawet nie muszę się depilowac przed sama wizyta bo jak się depilowalam trzy dni temu to mi to aż takiej różnicy nie robi a dla takiego przystojnego to trzeba by było [emoji1]

Ja tez mam takiego po 50 ale się trzyma zdriwo :) u takiego młodego przystojnego rozwalić nogi, fakt troche krępujace :D
Moj też po 50. Ale bardzo zadbany, zawsze super ubrany. A ten mlody ciasteczko byl6moim lekarzem prowadzacym w szpitalu. Za pierwszym razem jak go zobaczyłam to aż mnie zatkało i pierwszy raz w życiu czerwienilam się u lekarza jak jakaś nastolatka[emoji16][emoji16][emoji6]

Moj też po 50. Ale bardzo zadbany, zawsze super ubrany. A ten mlody ciasteczko byl6moim lekarzem prowadzacym w szpitalu. Za pierwszym razem jak go zobaczyłam to aż mnie zatkało i pierwszy raz w życiu czerwienilam się u lekarza jak jakaś nastolatka[emoji16][emoji16][emoji6]
Jak jeszcze mieszkałam w rodzinnej miejscowości to miałam takiego ginekologa, że rozpłynąć się można było. Młodziutki, rozchwytywany przez pacjentki bo wiedza świeża, no i ta uroda. Ciało greckiego boga, ciemna karnacja, tajemnicze spojrzenia. Na dodatek był cholernie miły, i zachowywał się jak gentelman. Oczywiście zrobiłam research i miał żonę :( Ale moja siostra nadal do niego chodzi i mówi, że w kolejce wszystkie kobiety wymalowane i wypachnione :D

reklama
Do góry