reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2018

reklama
Dziewczyny po kontroli szyjka znów krótsza.. Ma 1,5 cm.. Jestem w szpitalu, przyjęli mnie od razu na oddział i będę podawać sterydy.. :(
Kurcze, ale poza szyjka to wszystko z małym ok? Leż i odpoczywaj trzymam kciuki żebyś spokojnie te kilka tygodni jeszcze dotrwała.

Mogłabym powiedzieć, że nie i tyle ale kurcze żal mi męża. Zostawił dla mnie rodzinę i przyjechał do Polski. Rzadko się widują a wiem że bardzo tęskni. Ja też do teściów absolutnie nic nie mam, bardzo ich lubię i może mały pomoże troszkę i wyjdzie tydzień wcześniej [emoji6]

Jasne, rozumiem :) To trzymam kciuki ;)

Oni są bezbłędni jakbyś Czesia poznała to byś go chciała z mety [emoji23] pies arystokrata śpi 20 godz w lozku i nic go nie rusza
A Gustaw to wędrowniczek

No właśnie, na focie nawet wyglądają jak super fajni kumple :D

Dziewczyny po kontroli szyjka znów krótsza.. Ma 1,5 cm.. Jestem w szpitalu, przyjęli mnie od razu na oddział i będę podawać sterydy.. :(

O nieeee..... :no: Kurcze, a masz rzeczy ze sobą? Teściowie wiedzą już? Rety, trzymam kciuki żeby szybko wszystko ogarnęli i żebyś mogła szybko wrócić do domu...

Jasne, rozumiem :) To trzymam kciuki ;)

No właśnie, na focie nawet wyglądają jak super fajni kumple :D

O nieeee..... :no: Kurcze, a masz rzeczy ze sobą? Teściowie wiedzą już? Rety, trzymam kciuki żeby szybko wszystko ogarnęli i żebyś mogła szybko wrócić do domu...
Teściowie już jadą z rzeczami dla mnie :( boję się bardzo
..

reklama
Do góry