reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2018

reklama
Chyba aż taka duża to nie jest. Mój z lutego i nosi 86-92, zależy jaka firma

H&m przewazne i jakies wloskie z merkato tam
Nie no ogolnie ma 79cm mierzonym cm ale 80 juz jej za male

Z lidla ma body lolipu pisze 12 msc i ok i pare sukienek tez z AliExpress to tam tez kuouje wieksze bo chinskie male ale to norma

A to ok moja z marca wiec jak twoj 86/92 to ok moja 80/86[emoji16]

U mnie to narazie same kostki A jeszcze ponad 2.5 miesiąca spuchchne cala zrobię się okrągła jak pilka i będzie mnie się wszędzie wtaczac [emoji23][emoji23][emoji23] oj będzie ciężko lepiej z górki pojdzie[emoji6]

U mnie to narazie same kostki A jeszcze ponad 2.5 miesiąca spuchchne cala zrobię się okrągła jak pilka i będzie mnie się wszędzie wtaczac [emoji23][emoji23][emoji23] oj będzie ciężko lepiej z górki pojdzie[emoji6]
To sobie wyobraz jak ja befe wygladac za 2 miesiace, skoro juz od dawna jedyem cala napuchnieta[emoji53]

Emilka się rozpycha coraz bardziej mały łobuz z niej [emoji4] No a ubranka pewnie , że sobie ogarnij a później tylko powkladasz:)

Chyba kazdemu naszemu bobo juz ciasno

Moj nawet wyczol ze cos sie dzieje Tak mnie skopal na sesji ze leze i wzielam paracetamol bidulek[emoji85]dwie h tylko bylam , dobrze ze zdazylam
Choc nawet nie mysle rodzic dopoero 33+1[emoji16][emoji123]

reklama
U mnie poki co 7 kg na plusie, w piątek u lekarza wazenie i zobaczymy. Nie sądzę, żebym dużo przytyla, mimo, że leżę dużo to dietę trzymam cukrzycowa i nie sprzyja ona tyciu ani zatrzymywaniu się wody.

Ja sprobowalam jesc warzywa malo chleba mleka 1.5% nie 3.2
Zupki warzywne a dwa tyg 2 kg no kuurcze to nie bede sie meczyc[emoji23][emoji23]jem co kiedts I wszystko
Mam nadz tylkp ze zrzuce od lipca zaraz narazie
Niech puchne[emoji28]

Do góry