reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2018

reklama
Ale fajna ta sukienka. Muszę obczaić czy u mnie jest. Ja nie wiem jak Wam się udaje tak bombowo w ciąży wyglądać. Zazdroszczę.
U mnie +16 kg i mam wrażenie że zaraz pekne.
43 dni jeszcze. Maksymalnie. Ale jak pomyślę ze w sumie juz za miesiąc będę miala skonczony 37 tydzień to aż mam dreszcze.

Ale fajna ta sukienka. Muszę obczaić czy u mnie jest. Ja nie wiem jak Wam się udaje tak bombowo w ciąży wyglądać. Zazdroszczę.
43 dni jeszcze. Maksymalnie. Ale jak pomyślę ze w sumie juz za miesiąc będę miala skonczony 37 tydzień to aż mam dreszcze.
Z radości oczywiscie?[emoji16]

Ja teraz przez 2.5 tygodnia przytyłam 2.400 łącznie juz 15 kg

reklama
Ja byłam właśnie drugi raz w życiu dopiero :) ale fajnie bo nie długo się w sumie jedzie ode mnie, a cisza spokój, jezioro mmm
My jezioro też mamy w okolicy jest gdzie jechać. Ja Wielkopolska ale fajnie tak pozwiedzac inne miejsca. Jak dzisiaj w Pytaniu na Sniadanie pokazywali Centrum nowoczesności Mlyn Wiedzy w Toruniu. Jak kiedyś byście dziewczyny szukały fajne Centrum Nauki z dzieciakami to naprawdę polecam super miejsce. Tak samo " Hewelianum" w Gdańsku

Do góry