reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2018

reklama
jakaś kiecka ??? pokaż :)

Czekaj bo nie ogarniam jak skopiować link
Wejdź na Str zary ja mam aplikacje i w wyszukiwarce wpisz nr referencyjny 6050/155
Są trzy kolory i fajna cena 69,00 zł
IMG_9617.JPG

Załączniki

• IMG_9617.JPG
    IMG_9617.JPG
    53 KB · Wyświetleń: 323
Czekaj bo nie ogarniam jak skopiować link
Wejdź na Str zary ja mam aplikacje i w wyszukiwarce wpisz nr referencyjny 6050/155
Są trzy kolory i fajna cena 69,00 zł Zobacz załącznik 856112
Faaaajna [emoji16]
A jak rozmiary Zary wychodzą? Jakoś od paru lat nic od nich nie miałam.... [emoji15]
Powinnam M-kę? Wejdę w cyckach?

A co do kiecek - kupiłam jakiś czas temu na ali, mam nadzieję, że niedługo dojdzie...
Nie mam pojęcia jak z rozmiarem, ale w razie czego będzie na po porodzie, albo trafi pod maszynę....
Ale jak zobaczyłam ten wzór... [emoji23]
aviary-image-1526114529238.jpeg

Załączniki

• aviary-image-1526114529238.jpeg
    aviary-image-1526114529238.jpeg
    28,2 KB · Wyświetleń: 340
ja znów gapię się na h&m ... i zaraz pewnie coś zamówię dla mojego elegancika :p no co zrobić :p niech dziecko ma :p Już się zastanawiam co mu ubrać na wesele jak pójdziemy pod koniec lipca i sierpnia hehe :p

Matki wariatki :D Ale widzę że @Karla88 nawet nas niczym wyjątkowo nie kusiła pakując do koszyka :D

Justme fajna możesz mi zmierzyć długość bo ja mam już taki brzuch ze boje się ze ona soe zrobi za krotka chociaż ja jestem krasnal 160cm

Umaluję się i założę... ale już widzę że pisałaś że nie ma M-ki... Długość ma właśnie super, ja mam 163 cm to kolanko zakryte :tak: Dlatego wzięłam, bo te kolana teraz to jakieś takie bułkowate...

Faaaajna [emoji16]
A jak rozmiary Zary wychodzą? Jakoś od paru lat nic od nich nie miałam.... [emoji15]

Ja wchodzę z cyckami a są spore. Ona ma super tkaninę, taką jakby "gumowaną", porobię foty niebawem.

Faaaajna [emoji16]

A co do kiecek - kupiłam jakiś czas temu na ali, mam nadzieję, że niedługo dojdzie...
Nie mam pojęcia jak z rozmiarem, ale w razie czego będzie na po porodzie, albo trafi pod maszynę....
Ale jak zobaczyłam ten wzór... [emoji23]Zobacz załącznik 856115

Aga ona jest dość rozciągliwa mysle ze M tez byłaby dobra tez mam duże cyce
Stanik 75E

Ja chciałam ta złamana biel na komunie
Bo pudrową to jak beza będę buty torebka tez mam w takim kolorze a czarna to odpada jestem za blada nogi jak ściana ...
Może poszukaj jeszcze na innych stronach, Sporo teraz takich sukienek typu tuba :)

Zastanawiam się czy mnie mały nie uciska gdzieś na przepone ostatnio...Bo mi się gorzej oddycha.. :/

reklama
Może poszukaj jeszcze na innych stronach, Sporo teraz takich sukienek typu tuba :)

Zastanawiam się czy mnie mały nie uciska gdzieś na przepone ostatnio...Bo mi się gorzej oddycha.. :/

Właśnie problem jest taki ze potrzebuje dłuższej bo na brzuchu mi się wyciąga do góry i jak wychodzi orzed kolana to wygladam tragicznie moje nogi się nie nadają na takie kiecki...
a ta z zary widzę ze ja nirmalnie miałabym ja do łydek skoro modelka ma 177cm i ma do kolan wiec jakbym ja ubrała to byłaby idealna do kolan
JustMe napaliłam się i nie ma mojego rozmiaru a najbliższa zara 80 km odemnie [emoji23][emoji23]

Do góry