Śliczna [emoji7]
I kiecka i ty w kiecce [emoji16]
To m-ka? Napiszesz mi, ile masz w cyckach i brzuchu? [emoji15]
Jasne! Ten materiał jest taki mega elastyczny. Myśle ze nawet ska nie wyglądałaby zle, pytanie tylko o długość
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Śliczna [emoji7]
I kiecka i ty w kiecce [emoji16]
To m-ka? Napiszesz mi, ile masz w cyckach i brzuchu? [emoji15]
Tez bym chetnie pojechala, ale funduszy brak[emoji53] Trudno, mloda bedzie musiala sie obejsc bez wakacji w tym roku. A jej najbardziej mi zal.Dziewczyny wybieracie się jeszcze w ciąży na jakieś wakacje czy odpuszczacie? Ja bym chciała wyskoczyć gdzieś na 2-3 dni chociaż, żeby zmienić otoczenie i żeby syn miał chociaż namiastkę wakacji, a mąż mógł się zrelaksować. Najlepiej na długi weekend w Boże ciało. Nigdzie daleko, gdzieś do Czech na camping jakiś max do 100km. Co myślicie? Wyjeżdżacie gdzieś jeszcze?
Super w niej wyglądasz [emoji4]Karla: Zobacz załącznik 856126Zobacz załącznik 856127Zobacz załącznik 856128.
Na szerokość to i przed porodem się w nią wbije na bank. No idealna by była moim zdaniem...
W staniku, tak, jak w kiecce [emoji6]Jasne! Tylko jak wrócę do domu! W staniku czy puszczone luzem?? [emoji23][emoji23]
Ale przy takich mega elastycznych, jak będzie za mocno upiete, to każdą fałdkę mi będzie widać... [emoji15]Jasne! Ten materiał jest taki mega elastyczny. Myśle ze nawet ska nie wyglądałaby zle, pytanie tylko o długość
Karla: Zobacz załącznik 856126Zobacz załącznik 856127Zobacz załącznik 856128.
Na szerokość to i przed porodem się w nią wbije na bank. No idealna by była moim zdaniem...
W staniku, tak, jak w kiecce [emoji6]
Haha, powodzenia![emoji3]Noooo nieeee chce ja wyglądasz bosko naprawdę
Jak mam ja zdobyć ??? Sprawdzę czy jest w Katowicach w zarze i chyba pojadę [emoji23]
Edit: jest w Katowicach rozmiar M [emoji23] jadeeeee ale o 18:00 zaraz zadzwonię żeby mi ja odłożyli