reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2018

reklama
Ale szybko zeszla woda?

Tak sama woda zeszła w tydzień ale wyobrażasz sobie jk wygladala skora?? Jak w tydzień zeszło prawie 30 kg? Brzuch mogłam naciągnąć ma kolana
Wtedy musiałam szybko reagować siłownia, swój trener i ćwiczenia żeby wszystko się wchłonęło naszczescie udało się brzuch co prawda nie był już płaski ale wróciłam do prawie swojej figury

Tak sama woda zeszła w tydzień ale wyobrażasz sobie jk wygladala skora?? Jak w tydzień zeszło prawie 30 kg? Brzuch mogłam naciągnąć ma kolana
Wtedy musiałam szybko reagować siłownia, swój trener i ćwiczenia żeby wszystko się wchłonęło naszczescie udało się brzuch co prawda nie był już płaski ale wróciłam do prawie swojej figury
tak blyskawicznie ???? no wielkie wow ...

Justme fajna możesz mi zmierzyć długość bo ja mam już taki brzuch ze boje się ze ona soe zrobi za krotka chociaż ja jestem krasnal 160cm

reklama
Kurde nie ma rozmiaru M [emoji20]
Z białej
A pudrowe nie chce bo mam takie szpilki i torebkę
A w czarnej za blado będę wygladac ..

Do góry