Dzień dobry i dobranoc, nie śpię od szóstej, więc już czas na drzemkę. Potem jadę oglądać meble i nad Wisłę
Jedziesz na bulwary czy masz jakieś fajne miejsce nad wisłą?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dzień dobry i dobranoc, nie śpię od szóstej, więc już czas na drzemkę. Potem jadę oglądać meble i nad Wisłę
Ale szybko zeszla woda?
tak blyskawicznie ???? no wielkie wow ...Tak sama woda zeszła w tydzień ale wyobrażasz sobie jk wygladala skora?? Jak w tydzień zeszło prawie 30 kg? Brzuch mogłam naciągnąć ma kolana
Wtedy musiałam szybko reagować siłownia, swój trener i ćwiczenia żeby wszystko się wchłonęło naszczescie udało się brzuch co prawda nie był już płaski ale wróciłam do prawie swojej figury
tak blyskawicznie ???? no wielkie wow ...
Koło Konstancina jest dzisiaj święto Wisły i piknik, tam jedziemy.Jedziesz na bulwary czy masz jakieś fajne miejsce nad wisłą?
ja znów gapię się na h&m ... i zaraz pewnie coś zamówię dla mojego elegancika no co zrobić niech dziecko ma Już się zastanawiam co mu ubrać na wesele jak pójdziemy pod koniec lipca i sierpnia hehe
ja widziałam tylko -10%A jest -10 % i dodatkowo dział -70%
Ja w koszyku mam już kilka rzeczy [emoji23]