reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2018

reklama
Kto chce ladne paznokietki u stop a ma klopt siegnac ...takie rozwiazanie !
32073114_2089547361259596_82948183696605184_n.png

Daj lakier mezowi wiesz jaki ucieszony bedzie[emoji16][emoji16]

Witam,
Kinga kciuki za wizytę.
Witam nową mamusie, wspolczuje przeżyć

U mnie dziś ciężka noc była, chłopcy mają kaszel, katar i młodszy do tego wymiotował :(

A ja mam jedno zdjęcie baardzo strasznej jakości, ale jak teraz na nie patrzę to śmiać mi się chce, że nosiłam czarne rajstopy bo uważałam, że mam duże łydki i uda [emoji23][emoji23] a to była moja forma życia.... Może po porodzie uda mi się wrócić... A no i oczywiście miałam kompleks boczkow... Kwa gdzie ja tu boczki widziałam [emoji23][emoji24][emoji24][emoji24] Zobacz załącznik 856032

Anoressia jak ja kiedys[emoji23]
IMG_2638.JPG

Załączniki

• IMG_2638.JPG
    IMG_2638.JPG
    383,1 KB · Wyświetleń: 340
Trzecia ciąża ale nie było dzieciaczków do tej pory... najdłużej do 12 tygodnia wiec nie rósł brzuszek- ale hormonalnie i tak rozchwianie było niezłe po zabiegach - i z 10 kg przybrałam tsh poleciało w górę :)

Bierzesz thyrox? Po porodzie nie rzucaj bo to glupota wlasnie jak ciaza thyrox inagle potem nic

Jestem w 31t4d i jestem w czarnej d... z jakimikolwiek przygotowaniami a od ostatniej wizyty mam zalecony odpoczynek i dużo leżenia, bo mi się szyjka skróciła a na ktg ostatnio nawet jakiś skurcz się zapisał. Całą ciążę byłam raczej aktywna, do tego tygodnia pracowałam (a teraz jeszcze muszę z domu pokończyć pewne rzeczy). To moja druga ciąża, ale pierwszą straciłam dość późno (36 tc) i teraz po prostu psychicznie nie potrafiłam się za nic wziąć. Nie mamy nawet nadal imienia (wiemy, że to dziewczynka). Chyba przegapiłam te 3 badania prenatalne, bo dopiero gdzieś mi teraz w internecie mignęło, że je się robi do 32 tygodnia a ja się nigdzie nie zapisałam, bo jakoś lekarz nie wspominał o tym. Nie chodziłam do szkoły rodzenia, bo nie czułam się psychicznie na siłach a teraz nagle ogarnęła mnie panika i strach, że nic nie wiem (bo nie mam dzieci), że nie zdążę i generalnie jestem nieprzygotowana i niegotowa, bo całą ciążę próbowałam się z tym oswoić i myśleć, że może się tym razem uda (obie ciąże były nieplanowe, chociaż jestem już wiekowa raczej). No i tak to wygląda właśnie

Mamy tu nowajke tez duzo przeszla I pozno stracila[emoji22][emoji22]

Bardzo wspolczuje ale Teraz juz bedzie dobrze zobaczysz
U nowajki tez ok

reklama
Do góry