reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2018

Uuuu JustMe gratulacje wyboru koloru wózka [emoji4]

Ja tez robię hybrydy do pracy najbardziej mi pasowały i te paznokcie od razu takie zadbane i kształt dobry
Właśnie byłam wczoraj robić
Zobacz załącznik 855941

Właśnie kupiłam przewijak usztywniany nowy od laski co go nie używała za 30 zeta
Normalnie jestem z siebie dumna [emoji23]
Piekny kolor, patrzę i patrzę i podziwiam :-).

reklama
A dziekuje zawsze robię albo takie pastelowe albo cieliste
Za tydzień idę na komunie i mam już zrobione paznokcie , kupione buty w podobnym kolorze torebka ale UWAGAAAAAA sukienki dalej nie mam[emoji23]
To tak jak ja, za tydzień komunia a ja bez ciuchów :p

Na pewno coś znajdziesz i będziesz ślicznie wyglądać :)

Powiem ci coraz gorzej wygladam .. w ciągu tyg kg przytyłam mam już +12 [emoji58]
Najbardziej widać po nogach takie kiełbasy
Musze zacząć znów więcej pic wody bo jak dalej tak pójdzie to dobije do 20 kg ...

reklama
Powiem ci coraz gorzej wygladam .. w ciągu tyg kg przytyłam mam już +12 [emoji58]
Najbardziej widać po nogach takie kiełbasy
Musze zacząć znów więcej pic wody bo jak dalej tak pójdzie to dobije do 20 kg ...
Kiełbasy :D mi się szyneczki z ud zrobiły, zawsze miała delikatną przerwy a teraz się ocierają :D baleroniki hehehe

Do góry