Peugeotka36
szczesliwa mamusia !!!!
Hehe słodkie fajnie mieć takie pamiątki
Przekochane warte miliony!!
Szkoda ze mej mamy nie ma zapytalambym czy Ona wszy po mnie wyrzucila czy co[emoji29][emoji29]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Hehe słodkie fajnie mieć takie pamiątki
To teraz mi Nikolka pewnie się nim bawi co , ale fajnie [emoji4]
Nie nie
Stoi “ snupi” na hinorowym mscu czeka na wnuki[emoji23]
Do porodu trzeba mieć naturalne paznokcie [emoji8]Podibno fajne wygodne .. ja nigdy nie Mialam sztucznych [emoji4]myslakam zribie teraz przed cc .. I sie caly czas zastanawiam
A jak przetrze mocno oczy nie zepsuja sie?
Mariki pościele, a moje śpioszki, ubranka i becikA to twoje zdobycze od mamy? Pisalam do mariki [emoji23]
Miałam identycznego, tylko inny kolorPiekne)) ja z dawnych czasow mam tylkp mojego m maskotke pieska [emoji14]ma 37 lat[emoji123]Zobacz załącznik 855934
Ja mam jedno, przy okazji jeszcze dokupieMy dziś wózek odbieramy... nie mogę się doczekać wy kupujecie do wózka osobne prześcieradełko np?
Kupowałam u nich, wszystko ok, jedynie pieluszki flanelowe mogłyby być lepszej jakości.Masz jakiegoś dobrego sprzedawcę na Allegro? Ja ostatnio kupowałam z hubiworld - jeszcze nie wiem czy ok bo czekam na paczkę ma być chyba jutro ale ceny dobre
Ja wózek nowy
Podibno fajne wygodne .. ja nigdy nie Mialam sztucznych [emoji4]myslakam zribie teraz przed cc .. I sie caly czas zastanawiam
A jak przetrze mocno oczy nie zepsuja sie?
Zgadzam się tu z Olą jeszcze, jedną mi się trafiła dobrej jakości a reszta takie nie wiadomo co to mimo że pisze że bawełniane [emoji2] no nic, zobaczymy jak po praniuDziś prawie cały dzień bez telefonu, miałam odwyk [emoji14]
@JustMe55 jaki kolor wybrałaś? Bo przegapiłam.
Ja mam jedno, przy okazji jeszcze dokupie
Kupowałam u nich, wszystko ok, jedynie pieluszki flanelowe mogłyby być lepszej jakości.