reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2018

reklama
Uuuu JustMe gratulacje wyboru koloru wózka [emoji4]

Ja tez robię hybrydy do pracy najbardziej mi pasowały i te paznokcie od razu takie zadbane i kształt dobry
Właśnie byłam wczoraj robić
IMG_9089.JPG

Właśnie kupiłam przewijak usztywniany nowy od laski co go nie używała za 30 zeta
Normalnie jestem z siebie dumna [emoji23]

Załączniki

• IMG_9089.JPG
    IMG_9089.JPG
    371,9 KB · Wyświetleń: 406
Dziś prawie cały dzień bez telefonu, miałam odwyk :p
@JustMe55 jaki kolor wybrałaś? Bo przegapiłam.

My dziś wózek odbieramy... nie mogę się doczekać:) wy kupujecie do wózka osobne prześcieradełko np?
Ja mam jedno, przy okazji jeszcze dokupie :)

Masz jakiegoś dobrego sprzedawcę na Allegro? Ja ostatnio kupowałam z hubiworld - jeszcze nie wiem czy ok bo czekam na paczkę ma być chyba jutro ;) ale ceny dobre:)

Ja wózek nowy :)
Kupowałam u nich, wszystko ok, jedynie pieluszki flanelowe mogłyby być lepszej jakości.

reklama
Dziś prawie cały dzień bez telefonu, miałam odwyk [emoji14]
@JustMe55 jaki kolor wybrałaś? Bo przegapiłam.

Ja mam jedno, przy okazji jeszcze dokupie :)

Kupowałam u nich, wszystko ok, jedynie pieluszki flanelowe mogłyby być lepszej jakości.
Zgadzam się tu z Olą jeszcze, jedną mi się trafiła dobrej jakości a reszta takie nie wiadomo co to mimo że pisze że bawełniane [emoji2] no nic, zobaczymy jak po praniu

Do góry