reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2018

Jeju dziewczyny ja mam dziś jakiś dzień głodomora [emoji55] rano K zrobił kanapeczki z szynka, białym serkiem i szczypiorkiem [emoji7] zjadłam loda, tosty, płatki na mleku, wypiłam kakao i z wiadro wody z cytryną [emoji16] teraz zjadłam ziemniaczki z ogórkiem i sosikiem mięsnym i mam taką ochotę na naleśniki z dżemem

reklama
Jeju dziewczyny ja mam dziś jakiś dzień głodomora [emoji55] rano K zrobił kanapeczki z szynka, białym serkiem i szczypiorkiem [emoji7] zjadłam loda, tosty, płatki na mleku, wypiłam kakao i z wiadro wody z cytryną [emoji16] teraz zjadłam ziemniaczki z ogórkiem i sosikiem mięsnym i mam taką ochotę na naleśniki z dżemem

Mnie odrzuca ost od mięsa i nie jem na obiad same ziemniaki a kefir za mna chodzi [emoji4] na jutro sobie kupię

Ogólnie nie jem dużo
Na śniadanie dwie kanapki, kawa
Potem jabłko
Obiad ziemniaki i zupa
Teraz tabliczka czekolady [emoji23] i herbata z pokrzywy
No i potem kolacja to tez jakaś kanapka

Hm no moja w 27t0dniu lub 28t0dniu miała 1100 ... Ale nie pamiętam w którym ... A teraz w 30t0dbiu 1610 :) dlatego jak usłyszałam, że w 29t0dniu to pomyślałam, że Malenkie jak 1260 :) ale właśnie pomyślałam, że pisząc 29 miała może na myśli 28t0d
Ona ma termin dzień przede mną a ja mam 28t4d więc powinna mieć 28t5d ;)

Sluchajcie, wstawilam drugie pranie, ustawilam temp. 40st, ale zorientowalam sie, ze jeszcze czegos nie wrzucilam, wiec wylaczylam pralke, dorzucilam i puscilam. Juz temp. nie przestawilam[emoji53] Po jakims czasie sie zorientowalam, ze pierze w 90st. Wylaczylam od razu, ale nie wiem ile juz tak ta temp. dzialala. Mam nadzieje, ze nie wyjme ciuszkow dla lalek[emoji20]

A jeszcze teraz naszykowalam wsxystko do prasowania i prad sie wylaczyl w calym mieszkaniu. Teraz nie wiem czy to u nas czy ogolnie jakas awaria. Pranie w pralce, sterta prasowania, a w lodowce szczepionka donosowa dla mlodej[emoji20] No czy ja mam jakiegos pecha? Plakac mi sie chce.

Jak myslicie, ile lodowka moze trzymac temperature?
Myślę dobrych parę godz jak nie będzie otwierana to wytrzyma, a do ciuszkow hm niepowinno chyba ich zmniejszyć faktycznie pech :( jak nie urok to.... współczuję

reklama
Do góry