SzczęśliwaCiężarna
Fanka BB :)
Aaa chyba, że to 28t0dzien to normalny [emoji16]Mój synek dalej zostaje synkiem 29t i 1260g do kochania [emoji171][emoji171][emoji171][emoji171]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Aaa chyba, że to 28t0dzien to normalny [emoji16]Mój synek dalej zostaje synkiem 29t i 1260g do kochania [emoji171][emoji171][emoji171][emoji171]
moj w skonczonym 28 tyg mial 1100 a Marika i Karla jeszcze mniejszych mialyAaa chyba, że to 28t0dzien to normalny [emoji16]
Mój synek dalej zostaje synkiem 29t i 1260g do kochania [emoji171][emoji171][emoji171][emoji171]
Mnie jest o tyle łatwiej, że tolerancja na gorąco mi w ciąży nie spadła, a nawet trochę wzrosła - od lat jestem morsem, O też, więc to normalne, że przy 10-15 stopniach chodzimy w krótkim rękawie, ja w sandałkach i z gołymi nogami, on w mega przwwiewnych butach, itd... (no dobra, tak naprawdę, to bez kurtki, w krótkim rękawie tak przy +5.... kiedyś mi się na ulicy pytali, czy mi nie jest zimno [emoji23])Ja pocę się bardzo... Ciągle mi gorąco... Gdy ja mówię, że jest upał to inni tego aż tak nie odczuwają i mówią, że nie jest źle bo jest jakiś wiaterek a mi ni cholere ten malutki powiew w niczym nie pomaga gdy jest 28 stopni... Wkładka mi się nie odkleja, ale na dworze często mam majtki i stanik mokre... I kulka pod pachy nie pomaga w takie upaly
Hm no moja w 27t0dniu lub 28t0dniu miała 1100 ... Ale nie pamiętam w którym ... A teraz w 30t0dbiu 1610 dlatego jak usłyszałam, że w 29t0dniu to pomyślałam, że Malenkie jak 1260 ale właśnie pomyślałam, że pisząc 29 miała może na myśli 28t0dmoj w skonczonym 28 tyg mial 1100 a Marika i Karla jeszcze mniejszych mialy
moj w skonczonym 28 tyg mial 1100 a Marika i Karla jeszcze mniejszych mialy
Ja zawsze lubiłam upały... Leżałam od 10h do 14 na kłatce nad jeziorem w 30stopniach [emoji16][emoji16] a teraz najlepiej mi gdy jest max 20 i to bez sloncaMnie jest o tyle łatwiej, że tolerancja na gorąco mi w ciąży nie spadła, a nawet trochę wzrosła - od lat jestem morsem, O też, więc to normalne, że przy 10-15 stopniach chodzimy w krótkim rękawie, ja w sandałkach i z gołymi nogami, on w mega przwwiewnych butach, itd... (no dobra, tak naprawdę, to bez kurtki, w krótkim rękawie tak przy +5.... kiedyś mi się na ulicy pytali, czy mi nie jest zimno [emoji23])
W domu na szczęście mamy kilkanaście stopni, noce są chłodne, okna otwarte, więc w nocy jest przyjemnie chłodno a w dzień nie zdąży się zagrzać
Robi wrażenie [emoji7]Tak zakończony wczoraj wymylam okna dziś była Sprzataczka wyszorowaną resztę meble stoją już brakuje jedynie lampy nad stołem i 3 krzesła do stołu
Z szczęścia ze wkoncu się skończyło to piekło chciało mi się płakać [emoji23]
Zobacz załącznik 855538
tez sie zastanawiam i tez mysle,ze sie dowiem w przyszlym tygodniu, we wtorek skoncze 32 tydzien.Moj w 29 tyg miał 1003g
Teraz idę 16 maja to będzie 32 tydz zobaczymy ile ma