reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2018

reklama
Ja pocę się bardzo... Ciągle mi gorąco... Gdy ja mówię, że jest upał to inni tego aż tak nie odczuwają i mówią, że nie jest źle bo jest jakiś wiaterek a mi ni cholere ten malutki powiew w niczym nie pomaga gdy jest 28 stopni... Wkładka mi się nie odkleja, ale na dworze często mam majtki i stanik mokre... I kulka pod pachy nie pomaga w takie upaly
Mnie jest o tyle łatwiej, że tolerancja na gorąco mi w ciąży nie spadła, a nawet trochę wzrosła - od lat jestem morsem, O też, więc to normalne, że przy 10-15 stopniach chodzimy w krótkim rękawie, ja w sandałkach i z gołymi nogami, on w mega przwwiewnych butach, itd... (no dobra, tak naprawdę, to bez kurtki, w krótkim rękawie tak przy +5.... kiedyś mi się na ulicy pytali, czy mi nie jest zimno [emoji23])
W domu na szczęście mamy kilkanaście stopni, noce są chłodne, okna otwarte, więc w nocy jest przyjemnie chłodno a w dzień nie zdąży się zagrzać ;)

moj w skonczonym 28 tyg mial 1100 a Marika i Karla jeszcze mniejszych mialy :)
Hm no moja w 27t0dniu lub 28t0dniu miała 1100 ... Ale nie pamiętam w którym ... A teraz w 30t0dbiu 1610 :) dlatego jak usłyszałam, że w 29t0dniu to pomyślałam, że Malenkie jak 1260 :) ale właśnie pomyślałam, że pisząc 29 miała może na myśli 28t0d

Mnie jest o tyle łatwiej, że tolerancja na gorąco mi w ciąży nie spadła, a nawet trochę wzrosła - od lat jestem morsem, O też, więc to normalne, że przy 10-15 stopniach chodzimy w krótkim rękawie, ja w sandałkach i z gołymi nogami, on w mega przwwiewnych butach, itd... (no dobra, tak naprawdę, to bez kurtki, w krótkim rękawie tak przy +5.... kiedyś mi się na ulicy pytali, czy mi nie jest zimno [emoji23])
W domu na szczęście mamy kilkanaście stopni, noce są chłodne, okna otwarte, więc w nocy jest przyjemnie chłodno a w dzień nie zdąży się zagrzać ;)
Ja zawsze lubiłam upały... Leżałam od 10h do 14 na kłatce nad jeziorem w 30stopniach [emoji16][emoji16] a teraz najlepiej mi gdy jest max 20 i to bez slonca

reklama
Wkoncu jestem na bieżąco
Dziś już sibie siedzę z kubkiem pokrzywy i oglądam tv błogi stan [emoji23] musze to docenić cisza porzadek spokój

Ja wam powiem tak nie boje się porodu wogole wiem ze musze iść dać z siebie wszystko i będzie po problemie mam mieć położna swoją swój pokój jednoosobowy i wiem ze położna mi pomoże i pójdzie szybko ale boje się jednego i to bardzo traumatyczne dla mnie
Marceline urodziłam 2 tyg po terminie robiłam wszystko dosłownie w szpitalu to samo mi wszystko podawali nic ..

Boje się ze teraz będzie tak samo i skończy się to deprecha nie życzę nikomu tyle czekać dlatego teraz jak skończę 37 i zacznę 38 tydz już zaczynam dzialac i nie czekam do 40 tyg bo naprawdę psychicznie wtedy prawie wysiadlam

Do góry