reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2018

moja szyjka tez sie wydluzyla po lezeniu i progesteronie ...nie zamknela sie ale wg ginki jest lepsza wiec ...???
co do wozkow tez mam problem wciaz i brak decyzji:D szwagierka mi zaproponowala swoj , stary troche hm ale ma duza gondole nie jak te teraz ... tez szary (inny niz te szarosci dzis)z tego co pamietam ale pewnie troszke niemodny ;) z tym , ze dokupic siedzonko , spacerowke to wyjdzie prawie tyle co zestaw 3 ...
zawsze bylam niezdecydowana a teraz jest po prostu masakra z tym :o
dobrego wam dnia :)

reklama
Witam się w rozpoczętym 32 tygodniu [emoji16] kurcze już bliżej niż dalej, nie dowierzam, że to tak na prawdę zaraz! :D M sobie zażyczył żebym urodziła 25 czerwca :D bo tak by mu najlepiej pasowało z opieką na mnie i urlopem, że miałby cały miesiąc wolnego bo w lipcu może być ciężko :p Mnie się ciągle marzy 7 lipca :) Znacie jakieś sposoby oprócz seksu i herbatki z liści malin na przyspieszenie akcji? I kiedy można zacząć to wszystko stosować ?

Miłego dnia i kciuki za wizyty :* ja jakos srednio dzis spalam co chwila sie budzilam i chodzilam do lazienki musialam tez okno miec otwarte o bardzo duszno bylo .... Wlasnie koncze jesc sniadania i zastanawiam sie co bede dzis robic , musialabym wkoncu koszule zamowic ... dlugo czekaloscie na zamowienie z gemini ?

Witam się w rozpoczętym 32 tygodniu [emoji16] kurcze już bliżej niż dalej, nie dowierzam, że to tak na prawdę zaraz! :D M sobie zażyczył żebym urodziła 25 czerwca :D bo tak by mu najlepiej pasowało z opieką na mnie i urlopem, że miałby cały miesiąc wolnego bo w lipcu może być ciężko [emoji14] Mnie się ciągle marzy 7 lipca :) Znacie jakieś sposoby oprócz seksu i herbatki z liści malin na przyspieszenie akcji? I kiedy można zacząć to wszystko stosować ?
Gratuluje 32tc[emoji3] To juz 8 miesuac[emoji33]
Co do przyspieszania to nie wiem czy tak na prawde cokolwiek dziala. Ale sesky zawsze mozna probowac[emoji3]

Miłego dnia i kciuki za wizyty :* ja jakos srednio dzis spalam co chwila sie budzilam i chodzilam do lazienki musialam tez okno miec otwarte o bardzo duszno bylo .... Wlasnie koncze jesc sniadania i zastanawiam sie co bede dzis robic , musialabym wkoncu koszule zamowic ... dlugo czekaloscie na zamowienie z gemini ? Kupilam sobie dwie dlugie suknie za 1 zl ;D

moja szyjka tez sie wydluzyla po lezeniu i progesteronie ...nie zamknela sie ale wg ginki jest lepsza wiec ...???
co do wozkow tez mam problem wciaz i brak decyzji:D szwagierka mi zaproponowala swoj , stary troche hm ale ma duza gondole nie jak te teraz ... tez szary (inny niz te szarosci dzis)z tego co pamietam ale pewnie troszke niemodny ;) z tym , ze dokupic siedzonko , spacerowke to wyjdzie prawie tyle co zestaw 3 ...
zawsze bylam niezdecydowana a teraz jest po prostu masakra z tym :o
dobrego wam dnia :)
Moja również także szyjka jest w stanie się wydłużyć zwyczajnie gdy niema na niej takiego ucisku to "odpoczywa " dlatego tak bardzo ważne jest by jak najmniej chodzić cal y sens lezenia no i pewnie leków [emoji4] a już na pewno zależy to od powodu skracania się szyjki :)

reklama
Witam się w rozpoczętym 32 tygodniu [emoji16] kurcze już bliżej niż dalej, nie dowierzam, że to tak na prawdę zaraz! :D M sobie zażyczył żebym urodziła 25 czerwca :D bo tak by mu najlepiej pasowało z opieką na mnie i urlopem, że miałby cały miesiąc wolnego bo w lipcu może być ciężko [emoji14] Mnie się ciągle marzy 7 lipca :) Znacie jakieś sposoby oprócz seksu i herbatki z liści malin na przyspieszenie akcji? I kiedy można zacząć to wszystko stosować ?
Jak się ma ruszyć to sie ruszy myślę na niektóre kobiety niedziala nic ;) moja mama okna myla sprzątała i co tylko w dzień terminu a i tak po terminie wyszłam także myślę , że niemamy na to większego wpływu [emoji3]

Do góry