reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2018

reklama
To tak mowia zeby kupic o rizmiar wieksza miske. Ja tak zrobilam poprzednio i bylo ok. Tylko bie wiem czy przy duzym biuscie to sie tak samo sprawdza.
No właśnie przy większym biuście ze sprawdzalnoscia jest gorzej - może iść o 1 rozmiar a może o 4... Przed ciążą to mi czasem o rozmiar zmieniał się w trakcie cyklu..

Jestem juz w domku. Nadrobie pozniej.

Na wizycie wszystko dobrze. Szyjka jest miekka, ale pessar sie dobrze trzyma. Nic niepokojacego sie nie dzieje[emoji3] Emilka wazy 1700g.
Nastepna wizyta 29.05 w przychodni to mi pobierze wymaz i gbs i da skierowanie na bardziej szczegolowe badania, a na razie mam zrobic tylko morfologie i mocz.
Super, że wszystko ok [emoji106][emoji16]

Z małym wszystko super, prenatalne ok, rośnie ładnie, ma 1680g więc poszedł do przodu.. Za tydzień do kontroli szyjki bo mi się do 2cm skłóciła.. :( już jestem zapłakana co to będzie.. Jak ja sama do końca dam radę :( zapisała mi luteine a kolejna wizyta z usg za 2 tygodnie.. Powiedzcie że jakoś to będzie :(
Na szczęście ujście szyjki zamknięte i jest twarda... Ale sam fakt :( a jeszcze 10 tyg...

A jakieś zalecenia dostałaś z ta szyjka? Ile miała wcześniej?

Super że wszystko ok :) ciekawe jak przyjdzie pora rodzić czy spotkamy się myślami na porodówce :D

Będzie dobrze :) Na szczęście z Makiem wsswszys ok to najważniejsze :)
10 tygodni szybko leci :)

Mnie od razu urzekł ten granat [emoji173] piękny :)

Jaka już duża dziewczynka :) gratuluję udanej wizyty :)

Ooo to więcej od Remika :) a który to tydzień ? Zazdroszcze wizyty co dwa tygodnie :)
Termin mamy ten sam, więc szansę są duże ;)

reklama
Do góry