reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2018

No, na to liczę ;)
ja wzielam 2 koszule ciazowe w normalnym swoim wymiarze , na wszelki wypadek przygotowalam tez normalne pizamki z innego pobytu w szpitalu, tez w malych rozmiarach... no i1 spodnie dresowe z szerokim pasem do nich jakies koszulki wezme....u mnie 4 dni murowane w szpitalu ... jeszcze poszukam czegos na porod ... ta moze byc i odrobine wieksza :D

reklama
Gratuluję udanych wizyt, ale juz duże są te nasze maluszki [emoji4]
Ja już po ktg, skurczy na szczęście brak, brzuch już mniej boli i chyba jestem coraz spokojniejsza, że to wszystko się uspokoi i Kacper grzecznie poczeka na swój termin

Cały czas mocne kciuki, żeby się uspokoiło, szyjka żeby zachowywała się stosownie, a Kacperek żeby poczekał do swojego terminu [emoji110][emoji110][emoji110]

Super :)
A mechanizm jak każdego obcinacza, a ten grubszy trzonek ponoć bardzo wygodny i dużo łatwiej obcinać niż takim miniaturowym ;)
ja bylam tak zdolna, ze synkowi takim obcinaczem skorke przecielam i do dzis mam traume... kupilam te specjalne nozyczki a tego bede uzywac jak podrosnie :D
61eArofmcyL._SX522_.jpg

reklama
Do góry