Ja kupiłam S, i mam nadzieję, że się zmieszczę.... [emoji15]ja mysle nad m lub l xD teraz spie w koszuli rozm s a nie wiem ile brzuszek urosnie
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja kupiłam S, i mam nadzieję, że się zmieszczę.... [emoji15]ja mysle nad m lub l xD teraz spie w koszuli rozm s a nie wiem ile brzuszek urosnie
Jak darowane to nigdy za duzo[emoji3] No milo z jej syrony.Ja pokupowałam po troszku, tez po 6 około z danego rodzaju i rozmiaru...byłam z siebie bardzo dumna, ze nie będzie za dużo tego [emoji28] ale teściowa poszalała i kupiła drugie tyle, wiec już teraz na pewno ma za dużo [emoji7] no ale miło z jej strony bardzo
Gratuluję no i już kawał chłopaJuż po, z małym wszystko ok, termin porodu pokrywa się idealnie z om, czyli 9 lipca. Ulżyło mi. Jedyne co to mam mało wód płodowych. Nie wiem co to znaczy, lekarz nie mówił że jest to powód do stresu, więc s nie stresuje. Zobaczymy co powie mój lekarz 17 maja. Mały waży 1838g więc nie już taki mały. Nastawiłam się na nagranie płytki w 4d i dupa. Nic nie było widać, nawet nie mam żadnego zdjęcia nadającego sie do ramki. Trochę się rozczarowałam. Myślałam że zobacz buzię i będę wiedziała jak wygląda a nie wiem nic, jedyne co widzieliśmy to dziurki w nosie od dołu i usta i muszę stwierdzić, że dziurki w nosie i usta ma jak M [emoji14] Potem wrzucę wszystkie inne wymiary pytałam też o orientacyjną wagę przy porodzie to powiedział że trudno przewidzieć bo zależy kiedy się urodzi ale jego zdaniem koło 3500g. Aaa i zapomniałam dodać że spędziliśmy tam godzinę bo wchodziliśmy 3 razy z nadzieją że mały się obróci [emoji14] przy ostatnim podejściu lekko się ruszył, że udało się obejrzeć brzuszek Coś czuję że będzie drugi M w mini wersji
Oj chyba ja[emoji6] Na ktora masz? Ja 17.30.Ja to chyba kończę [emoji14]
Super! Co do wód ja miałam malowodzie w obu ciazach, w pierwszej nic nie robili, w drugiej musialam miec wywolywany porod w 38 t. A do wagi to mialabys idealnego bobasa z 3500Już po, z małym wszystko ok, termin porodu pokrywa się idealnie z om, czyli 9 lipca. Ulżyło mi. Jedyne co to mam mało wód płodowych. Nie wiem co to znaczy, lekarz nie mówił że jest to powód do stresu, więc s nie stresuje. Zobaczymy co powie mój lekarz 17 maja. Mały waży 1838g więc nie już taki mały. Nastawiłam się na nagranie płytki w 4d i dupa. Nic nie było widać, nawet nie mam żadnego zdjęcia nadającego sie do ramki. Trochę się rozczarowałam. Myślałam że zobacz buzię i będę wiedziała jak wygląda a nie wiem nic, jedyne co widzieliśmy to dziurki w nosie od dołu i usta i muszę stwierdzić, że dziurki w nosie i usta ma jak M Potem wrzucę wszystkie inne wymiary pytałam też o orientacyjną wagę przy porodzie to powiedział że trudno przewidzieć bo zależy kiedy się urodzi ale jego zdaniem koło 3500g. Aaa i zapomniałam dodać że spędziliśmy tam godzinę bo wchodziliśmy 3 razy z nadzieją że mały się obróci przy ostatnim podejściu lekko się ruszył, że udało się obejrzeć brzuszek Coś czuję że będzie drugi M w mini wersji
16.50 [emoji14]Oj chyba ja[emoji6] Na ktora masz? Ja 17.30.
To swietnie, ze przeszlo!Tak, już nic nie boli. Leże sobie na łózku z nogami do góry, wcinam lody. Ciśnienie dziś spoko
To poradnia w szpitalu tak? Dlatego tak dlugo czekasz?Już mi przeszło zupełnie a na poradnie nadal czekam. Ja tu tylko kontrolne ż przeplywami
U nas po porodzie 2 doby jak jest wszystko ok.Ja zabieram jedna do porodu ( u nas trzeba miec swoja) plus 2 na zmiane. przy optymistycznej wersji pobytu w szpitalu od 6 do 12 godzin po porodzie.