reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2018

reklama
@olaaa7 nasze łóżeczko jeszcze sie buduje, ale Tata już pokazywał część i będzie piękne. I ostatnio dopiero sobie uświadomiłam że heloł przeciez materac jeszcze :D Bym się obudziła po porodzie z ręką w nocniku, jakbym dopiero wtedy zauważyła że łózeczko to łóżeczko a nie komplet z materacem :D
Nie jesteś jedyna w tej kwestii ;)
O też musiałam uświadomić [emoji6]

Ehh czemu tak mu utrudnia małpa jedna ? A mama się nieprzejmuj [emoji5]

To dziwna dziewczyna jest.... jej zdaniem do 3 r.ż. dziecko potrzebuje tylko kontaktu z matką... z ojcem to taka wisienka na torcie. I dużo innych dziwnych przekonań...

Dzień dobry dziewczyny :) poskładałam łóżeczko :D jestem z siebie dumna :D
Zobacz załącznik 853646 Zobacz załącznik 853647 Zobacz załącznik 853648

Brawo! Jesteś bohaterem w swoim domu :D Idealnie Wam się synek wpasował w te niebieskości..! :tak:

@olaaa7 nasze łóżeczko jeszcze sie buduje, ale Tata już pokazywał część i będzie piękne. I ostatnio dopiero sobie uświadomiłam że heloł przeciez materac jeszcze :D Bym się obudziła po porodzie z ręką w nocniku, jakbym dopiero wtedy zauważyła że łózeczko to łóżeczko a nie komplet z materacem :D

Miałam to samo :D Zapisane na liście łóżeczko, ale bez materaca ;) Po prostu twardy chów Jola...!! :D

To dziwna dziewczyna jest.... jej zdaniem do 3 r.ż. dziecko potrzebuje tylko kontaktu z matką... z ojcem to taka wisienka na torcie. I dużo innych dziwnych przekonań...

Brawo! Jesteś bohaterem w swoim domu :D Idealnie Wam się synek wpasował w te niebieskości..! :tak:

Miałam to samo :D Zapisane na liście łóżeczko, ale bez materaca ;) Po prostu twardy chów Jola...!! :D
A niepotrzebuje kontaktu z dzieckiem:/ ... No dziwna dziewczyna na prawde:/

Faktycznie jeśli chodzi o kolor to się wpasował chociaż nawet jakby była dziewczynka to bym nie szalała z różem, prędzej wybrałabym szarości i jakaś miętę czy coś podobnego.

W końcu zrobiłam listę czego mniej więcej potrzebuje i w jakiej ilości, teraz niech tylko K znajdzie czas na zakupy [emoji3] u niektórych to jak jedno pranie a u mnie to narazie wszystko co mam dla małej [emoji55]
IMG_20180505_131005.jpg

Załączniki

• IMG_20180505_131005.jpg
    IMG_20180505_131005.jpg
    86,5 KB · Wyświetleń: 354
reklama
Kobitki rzeczy kosmetyczne kupujecie stacjonarne w aptece czy przez internet? Macie jakąś internetową sprawdzona aptekę z dobrymi cenami?

Do góry