reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2018

Jola a jak dzis z tym cisnieniem? Jak sie czujesz?
Ciśnienie póki co ok, ale ja sie czuje do dupy. Tak jakby pogoda była fatalna, a jest pięknie. Głowa mnie boli, ale to nie od ciśnienia. No i zaczęłam oczywiście myślec ze z niczym sie nie wyrobie i sama sie nakręcam...

reklama
Mnie moja mama wczoraj pocieszyła... Przytylam 8kg a moja mama stwierdzila, że te kg mi poszły wszędzie a w brzuch najmniej.... A ja cały czas byłam zadowolona bo nawet w rajstopy sprzed ciąży nadal wchodzę choć pas mam pod brzuchem...
Haha, te mamy nadze sa niezastapione[emoji23]

@Jola92, może jak się spakujesz to spłynie na Ciebie ocean spokoju...? :) Pakuj, zamawiaj, ale siedź spokojnie w domu jak najdłużej :)

Nom. U mnie 163 cm. Ale sporo tu nas, hobbitów ;)

@_agnieszka_, te gofry wyglądają czadowo...!! Szkoda że tak do nich daleko... ;) Współczuję Ci kochana kolejnego samotnego dnia... tak to któraś z nas by wpadła, pogadała, zjadła razem coś dobrego :D

Wiadomo, mamusie potrafią podnieść na duchu jak nikt :D Ja mojej nie widziałam z miesiąc, jadę za tydzień, ciekawe co powie, bo ostatnio przecież rzuciła że powinnam odchudzić nogi, lepiej bym wyglądała w jeansach i adidasach :D Żeby nie było, obiektywnie ma rację, ale jaki sens mówić o tym babie w ciąży? :eek:

Do nas zaraz przychodzi synek M. (na "całe" 3h... bo mama nie zgadza się na więcej:confused2:), po południu mamy w planach wykorzystać pustki w IKEA i ogarnąć zakupy wreszcie.
Ehh czemu tak mu utrudnia małpa jedna ? A mama się nieprzejmuj [emoji5]

Ciśnienie póki co ok, ale ja sie czuje do dupy. Tak jakby pogoda była fatalna, a jest pięknie. Głowa mnie boli, ale to nie od ciśnienia. No i zaczęłam oczywiście myślec ze z niczym sie nie wyrobie i sama sie nakręcam...
Moze cisnienie ogolnie jest kiepskie. Mnie tez cos glowa boli.
Postaraj sie nie nakrecac, bo wiesz, ze to niczemu dobremu nie sluzy. Bierz sie po prostu za pakowanie i tyle. Ja to bym juz dawno miala torby popakowane gdybym mogla juz wszystko kupic.

Może weź Ł gdzieś do parku albo gdzieś i wyrzuć z głowy te wszystkie złe myśli dotlen się ( wiesz mówi Ci to ekspertka od relaksu) ;)

reklama
Do góry