Jola92
Fanka BB :)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Nie jesteś jedyna w tej kwestii@olaaa7 nasze łóżeczko jeszcze sie buduje, ale Tata już pokazywał część i będzie piękne. I ostatnio dopiero sobie uświadomiłam że heloł przeciez materac jeszcze Bym się obudziła po porodzie z ręką w nocniku, jakbym dopiero wtedy zauważyła że łózeczko to łóżeczko a nie komplet z materacem
Śliczne [emoji173] ja też kupiłam bialutkie ale na początek idzie kołyska [emoji4]Dzień dobry dziewczyny poskładałam łóżeczko jestem z siebie dumna
Zobacz załącznik 853646 Zobacz załącznik 853647 Zobacz załącznik 853648
Super! Prawie identyczne jak nasze[emoji3]Dzień dobry dziewczyny poskładałam łóżeczko jestem z siebie dumna
Ehh czemu tak mu utrudnia małpa jedna ? A mama się nieprzejmuj [emoji5]
Dzień dobry dziewczyny poskładałam łóżeczko jestem z siebie dumna
@olaaa7 nasze łóżeczko jeszcze sie buduje, ale Tata już pokazywał część i będzie piękne. I ostatnio dopiero sobie uświadomiłam że heloł przeciez materac jeszcze Bym się obudziła po porodzie z ręką w nocniku, jakbym dopiero wtedy zauważyła że łózeczko to łóżeczko a nie komplet z materacem
A niepotrzebuje kontaktu z dzieckiem:/ ... No dziwna dziewczyna na prawde:/To dziwna dziewczyna jest.... jej zdaniem do 3 r.ż. dziecko potrzebuje tylko kontaktu z matką... z ojcem to taka wisienka na torcie. I dużo innych dziwnych przekonań...
Brawo! Jesteś bohaterem w swoim domu Idealnie Wam się synek wpasował w te niebieskości..!
Miałam to samo Zapisane na liście łóżeczko, ale bez materaca Po prostu twardy chów Jola...!!
Faktycznie jeśli chodzi o kolor to się wpasował chociaż nawet jakby była dziewczynka to bym nie szalała z różem, prędzej wybrałabym szarości i jakaś miętę czy coś podobnego.To dziwna dziewczyna jest.... jej zdaniem do 3 r.ż. dziecko potrzebuje tylko kontaktu z matką... z ojcem to taka wisienka na torcie. I dużo innych dziwnych przekonań...
Brawo! Jesteś bohaterem w swoim domu Idealnie Wam się synek wpasował w te niebieskości..!
Miałam to samo Zapisane na liście łóżeczko, ale bez materaca Po prostu twardy chów Jola...!!
Dzień dobry dziewczyny poskładałam łóżeczko jestem z siebie dumna