reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2018

reklama
@olaaa7 nasze łóżeczko jeszcze sie buduje, ale Tata już pokazywał część i będzie piękne. I ostatnio dopiero sobie uświadomiłam że heloł przeciez materac jeszcze :D Bym się obudziła po porodzie z ręką w nocniku, jakbym dopiero wtedy zauważyła że łózeczko to łóżeczko a nie komplet z materacem :D
Nie jesteś jedyna w tej kwestii ;)
O też musiałam uświadomić [emoji6]

Ehh czemu tak mu utrudnia małpa jedna ? A mama się nieprzejmuj [emoji5]

To dziwna dziewczyna jest.... jej zdaniem do 3 r.ż. dziecko potrzebuje tylko kontaktu z matką... z ojcem to taka wisienka na torcie. I dużo innych dziwnych przekonań...

Dzień dobry dziewczyny :) poskładałam łóżeczko :D jestem z siebie dumna :D
Zobacz załącznik 853646 Zobacz załącznik 853647 Zobacz załącznik 853648

Brawo! Jesteś bohaterem w swoim domu :D Idealnie Wam się synek wpasował w te niebieskości..! :tak:

@olaaa7 nasze łóżeczko jeszcze sie buduje, ale Tata już pokazywał część i będzie piękne. I ostatnio dopiero sobie uświadomiłam że heloł przeciez materac jeszcze :D Bym się obudziła po porodzie z ręką w nocniku, jakbym dopiero wtedy zauważyła że łózeczko to łóżeczko a nie komplet z materacem :D

Miałam to samo :D Zapisane na liście łóżeczko, ale bez materaca ;) Po prostu twardy chów Jola...!! :D

To dziwna dziewczyna jest.... jej zdaniem do 3 r.ż. dziecko potrzebuje tylko kontaktu z matką... z ojcem to taka wisienka na torcie. I dużo innych dziwnych przekonań...

Brawo! Jesteś bohaterem w swoim domu :D Idealnie Wam się synek wpasował w te niebieskości..! :tak:

Miałam to samo :D Zapisane na liście łóżeczko, ale bez materaca ;) Po prostu twardy chów Jola...!! :D
A niepotrzebuje kontaktu z dzieckiem:/ ... No dziwna dziewczyna na prawde:/

Faktycznie jeśli chodzi o kolor to się wpasował chociaż nawet jakby była dziewczynka to bym nie szalała z różem, prędzej wybrałabym szarości i jakaś miętę czy coś podobnego.

W końcu zrobiłam listę czego mniej więcej potrzebuje i w jakiej ilości, teraz niech tylko K znajdzie czas na zakupy [emoji3] u niektórych to jak jedno pranie a u mnie to narazie wszystko co mam dla małej [emoji55]
IMG_20180505_131005.jpg

Załączniki

• IMG_20180505_131005.jpg
    IMG_20180505_131005.jpg
    86,5 KB · Wyświetleń: 347
reklama
Kobitki rzeczy kosmetyczne kupujecie stacjonarne w aptece czy przez internet? Macie jakąś internetową sprawdzona aptekę z dobrymi cenami?

Do góry