reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2018

Oryginalny i bardzo ładny :)
Dzięki :D
Bardzo mi się takie nogi z singerki zawsze podobały, więc skoro przyjaciółka od mamy miała do wyrzucenia po ogródkowych porzadkach, to na pytanie "chcesz....?" mogła być tylko jedna odpowiedź ;)

A dąb na blat stolika i stołu do jadalni czeka od jakiś 4 lat - jak kilka lat temu były niedaleko nas wichury, to wyrwało takie drzewko średnicy koło 1-1,5m.... Leży i czeka na "przeróbkę" [emoji6]

reklama
Dzięki :D
Bardzo mi się takie nogi z singerki zawsze podobały, więc skoro przyjaciółka od mamy miała do wyrzucenia po ogródkowych porzadkach, to na pytanie "chcesz....?" mogła być tylko jedna odpowiedź ;)

A dąb na blat stolika i stołu do jadalni czeka od jakiś 4 lat - jak kilka lat temu były niedaleko nas wichury, to wyrwało takie drzewko średnicy koło 1-1,5m.... Leży i czeka na "przeróbkę" [emoji6]
No i super :) my jak już się zdecydujemy na budowę domu (w jakiejś przyszłości nie wiadomo jakiej :D) też na pewno będziemy się bardzo wkręcać w urządzanie :) tzn teraz też tak jest ale nie będziemy tu wiecznie, może z 3-4 lata a później na większe :)

No i super :) my jak już się zdecydujemy na budowę domu (w jakiejś przyszłości nie wiadomo jakiej :D) też na pewno będziemy się bardzo wkręcać w urządzanie :) tzn teraz też tak jest ale nie będziemy tu wiecznie, może z 3-4 lata a później na większe :)
U nas budowa 5 lat na razie trwa...... [emoji15]

Ładny ten stolik :D
Nasz będzie trochę za wysoki, ale bardzo taki chciałam, więc....
Ale i tak musi czekać, aż pomaluję nogi i opalę blat (będzie z dębu opalanego i olejowanego, dużo ciemniejszy niż na zdjęciu) - ale to dopiero po przeprowadzce.... Zobacz załącznik 853394Zobacz załącznik 853395
Dokładnie taki sam (tylko z innym blatem) maja rodzice mojego Kuby stoi na nim telewizor (nawet napis ten sam) [emoji1] ale "tesciowa" lubi starocie i na parapecie ma stareee zekazka metalowe, na ścianie wisi bardzo stary telefon, maja też lampy naftowe i tv na korbke [emoji1]

reklama
Ja też w poniedziałek prenetalne i duży stres ! Na która masz ? Ja na 15;15
Na szczęście na 11 :) jakbym miała popołudniu to nie wiem jakbym wytrzymała.

O super. Bedziecie od razu skladac?
Rozpakuje je dziś i zobaczę czy dużo jest do składania. Jeśli nie to moze sama coś dziś zacznę bo M dziś ledwo żyje i pewnie jutro nie będzie lepiej. Myślę że w niedzielę będzie już złożone :)

Kochane do jakiego numeru ubranka kupujecie? Dziś robię listę co mi potrzebne itp i tak się zastanawiam
My mamy do 74 bo jak akurat trafiła się jakaś okazja a innych rozmiarów nie było to dałam większe.

O widzę że większość z nas żyje w syfie :D jakoś mi raźniej heh
Ja nie dość z w domu syf to jeszcze na dworze [emoji16] Już nawet mój ogródek nie istnieje ehh
IMG_20180504_165045.jpg

Załączniki

• IMG_20180504_165045.jpg
    IMG_20180504_165045.jpg
    516,5 KB · Wyświetleń: 285
Do góry