reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2018

Dziewczyny kciuki mocno sciskajcie, czekam już na lekarza na poczekalni. Jak mi powie że wszystko ok, to już będę dużo szczesliwsza :) I na echo serca 22 maja pojadę może mniej zdenerwowana. Boję się też, że przeżycia z niedzieli mogły jakoś źle wplynac.
[emoji110][emoji110][emoji110]

reklama
Dziewczyny kciuki mocno sciskajcie, czekam już na lekarza na poczekalni. Jak mi powie że wszystko ok, to już będę dużo szczesliwsza :) I na echo serca 22 maja pojadę może mniej zdenerwowana. Boję się też, że przeżycia z niedzieli mogły jakoś źle wplynac.
[emoji110] [emoji110] [emoji110] [emoji110] [emoji110] [emoji110]

Ja dziś byłam w McDonaldzie [emoji16][emoji16] i kupilam sobie McFlurra [emoji39][emoji39][emoji39] pyyyszny był

A ja jestem w rybniku potwierdzam tam to same ronda [emoji23] i dobrze ze przypomniałaś mi o mojej zachciance [emoji23]

Mc flurry marcelina ma dentystę wiec zaraz ja urobie jak da sobie zęba zrobić to będzie deser [emoji23]

Ja dziś mam dluggggggiiii dzień

Znów szwów nie ściągnęli kazali przyjechać w pon jestem już tak nabuzowana bo kolejna godz stracona i dzień
Potem byłam zawoez l4 powiedziałam spakowałam się potem jechałam na sklep ograbić kasę [emoji23] i poszłam kupić płyn do prania na ciuszki pampersiki chusteczki kupiłam ten oliantum do kąpieli marcelina w szoku ze pampersy są takie małe [emoji23]
Woec od jutra łapie się prania
Wróciłam do domu jako perfekcyjna pani domu z kupionym obiadem w knajpie dla męża [emoji23] wiemmmm nie dołujcie mnie szczyt żeby siedzieć w domu i nie mieć czasu ugotować obiadu ale to tylko dziś ..
Zdążyłam się przebrać i zmów wyjazd do dentysty potem musze sandały kupić Marcelinie bo nie ma wiec od razu podjedziemy do galerii i potem do domu wiec mam nadzieje ze dziś padnę wieczorem

A ja jestem w rybniku potwierdzam tam to same ronda [emoji23] i dobrze ze przypomniałaś mi o mojej zachciance [emoji23]

Mc flurry marcelina ma dentystę wiec zaraz ja urobie jak da sobie zęba zrobić to będzie deser [emoji23]

Ja dziś mam dluggggggiiii dzień

Znów szwów nie ściągnęli kazali przyjechać w pon jestem już tak nabuzowana bo kolejna godz stracona i dzień
Potem byłam zawoez l4 powiedziałam spakowałam się potem jechałam na sklep ograbić kasę [emoji23] i poszłam kupić płyn do prania na ciuszki pampersiki chusteczki kupiłam ten oliantum do kąpieli marcelina w szoku ze pampersy są takie małe [emoji23]
Woec od jutra łapie się prania
Wróciłam do domu jako perfekcyjna pani domu z kupionym obiadem w knajpie dla męża [emoji23] wiemmmm nie dołujcie mnie szczyt żeby siedzieć w domu i nie mieć czasu ugotować obiadu ale to tylko dziś ..
Zdążyłam się przebrać i zmów wyjazd do dentysty potem musze sandały kupić Marcelinie bo nie ma wiec od razu podjedziemy do galerii i potem do domu wiec mam nadzieje ze dziś padnę wieczorem
Oliatum jest lepsze niż emolium? Mi koleżanka polecała firme Derma, która jest w smyku [emoji16] ooo to niech sobie da zrobić ząb to skorzystasz podwójnie hehe [emoji1] a co do obiadu to Cie pociesze mój dziś zlowil obiad i wyskrobal a mi zostanie tylko usmażyć [emoji16][emoji16]

Zaciskam [emoji110][emoji110][emoji110]

Kciuki zaciśnięte :) będzie dobrze :)

reklama
kupujecie jakis specyficzny plyn do higieny intymnej po porodzie ?
w poprzednich ciazach gin mi polecal taki apteczny konkretny , mysle czy sie cos zmienilo i na co uwage zwracac ...
Karla podziwiamy ,ze maz bedzie mial obiad ,moglas w zamian bluzke np kupic :D
Ja kupię białego jelenia, widziałam że jest jakiś specjalny [emoji4]

Do góry