reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2018

reklama
Ja mam dużo body - ubranka mam od przyjaciółki, a ona dodatkowo dostała trochę, no i jej mała to była wybitna ulewaczka i obes.... - co przewijanie musiała być przebrana ;)
Ja teraz kupuje pajacyki bo pomyślałam, że Malenstwu w tym wygodnie :) ale jeśli będę kupowała body i polspiochy jeszcze to na pewno z długim rekawem bo dużo mam na krótki a takie Maleństwo może nie mieć okazji za często chodzić na krótki chyba, że sweterek założę :)

Uuuu ja to z syfem żyje już kilka tyg... I uwierz mi ze tez mnie to już wkurza.. Ale co mam zrobić :/
Ja mam syf od pół roku... [emoji15]
Wszystko musi być w zasięgu ręki, żebym nie musiała się za bardzo schylać czy sięgać wysoko, większości nie mogę zrobić, a O woli na budowie podziałać, żeby było gdzie się przeprowadzić...

Uuuu ja to z syfem żyje już kilka tyg... I uwierz mi ze tez mnie to już wkurza.. Ale co mam zrobić :/
Ja od miesiąca żyje w syfie bo mamy w pokoju worki z ubrankami... A w szafie kocyki, butelki, laktator, podgrzewacz do butelek, kombinezon do lozka, ubranka które sama kupilam... Za łóżkiem bujaczek i materac... Na krześle torba do szpitala i karton z bucikami itp Z każdej strony coś... Już chce być u siebie, poukładać w komodzie... A to jeszcze 1.5mca...

reklama
Do góry