reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2018

reklama
Ja mam dużo body - ubranka mam od przyjaciółki, a ona dodatkowo dostała trochę, no i jej mała to była wybitna ulewaczka i obes.... - co przewijanie musiała być przebrana ;)
Ja teraz kupuje pajacyki bo pomyślałam, że Malenstwu w tym wygodnie :) ale jeśli będę kupowała body i polspiochy jeszcze to na pewno z długim rekawem bo dużo mam na krótki a takie Maleństwo może nie mieć okazji za często chodzić na krótki chyba, że sweterek założę :)

Uuuu ja to z syfem żyje już kilka tyg... I uwierz mi ze tez mnie to już wkurza.. Ale co mam zrobić :/
Ja mam syf od pół roku... [emoji15]
Wszystko musi być w zasięgu ręki, żebym nie musiała się za bardzo schylać czy sięgać wysoko, większości nie mogę zrobić, a O woli na budowie podziałać, żeby było gdzie się przeprowadzić...

Uuuu ja to z syfem żyje już kilka tyg... I uwierz mi ze tez mnie to już wkurza.. Ale co mam zrobić :/
Ja od miesiąca żyje w syfie bo mamy w pokoju worki z ubrankami... A w szafie kocyki, butelki, laktator, podgrzewacz do butelek, kombinezon do lozka, ubranka które sama kupilam... Za łóżkiem bujaczek i materac... Na krześle torba do szpitala i karton z bucikami itp Z każdej strony coś... Już chce być u siebie, poukładać w komodzie... A to jeszcze 1.5mca...

reklama
Do góry