reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2018

Oryginalny i bardzo ładny :)
Dzięki :D
Bardzo mi się takie nogi z singerki zawsze podobały, więc skoro przyjaciółka od mamy miała do wyrzucenia po ogródkowych porzadkach, to na pytanie "chcesz....?" mogła być tylko jedna odpowiedź ;)

A dąb na blat stolika i stołu do jadalni czeka od jakiś 4 lat - jak kilka lat temu były niedaleko nas wichury, to wyrwało takie drzewko średnicy koło 1-1,5m.... Leży i czeka na "przeróbkę" [emoji6]

reklama
Dzięki :D
Bardzo mi się takie nogi z singerki zawsze podobały, więc skoro przyjaciółka od mamy miała do wyrzucenia po ogródkowych porzadkach, to na pytanie "chcesz....?" mogła być tylko jedna odpowiedź ;)

A dąb na blat stolika i stołu do jadalni czeka od jakiś 4 lat - jak kilka lat temu były niedaleko nas wichury, to wyrwało takie drzewko średnicy koło 1-1,5m.... Leży i czeka na "przeróbkę" [emoji6]
No i super :) my jak już się zdecydujemy na budowę domu (w jakiejś przyszłości nie wiadomo jakiej :D) też na pewno będziemy się bardzo wkręcać w urządzanie :) tzn teraz też tak jest ale nie będziemy tu wiecznie, może z 3-4 lata a później na większe :)

No i super :) my jak już się zdecydujemy na budowę domu (w jakiejś przyszłości nie wiadomo jakiej :D) też na pewno będziemy się bardzo wkręcać w urządzanie :) tzn teraz też tak jest ale nie będziemy tu wiecznie, może z 3-4 lata a później na większe :)
U nas budowa 5 lat na razie trwa...... [emoji15]

Ładny ten stolik :D
Nasz będzie trochę za wysoki, ale bardzo taki chciałam, więc....
Ale i tak musi czekać, aż pomaluję nogi i opalę blat (będzie z dębu opalanego i olejowanego, dużo ciemniejszy niż na zdjęciu) - ale to dopiero po przeprowadzce.... Zobacz załącznik 853394Zobacz załącznik 853395
Dokładnie taki sam (tylko z innym blatem) maja rodzice mojego Kuby stoi na nim telewizor (nawet napis ten sam) [emoji1] ale "tesciowa" lubi starocie i na parapecie ma stareee zekazka metalowe, na ścianie wisi bardzo stary telefon, maja też lampy naftowe i tv na korbke [emoji1]

reklama
Ja też w poniedziałek prenetalne i duży stres ! Na która masz ? Ja na 15;15
Na szczęście na 11 :) jakbym miała popołudniu to nie wiem jakbym wytrzymała.

O super. Bedziecie od razu skladac?
Rozpakuje je dziś i zobaczę czy dużo jest do składania. Jeśli nie to moze sama coś dziś zacznę bo M dziś ledwo żyje i pewnie jutro nie będzie lepiej. Myślę że w niedzielę będzie już złożone :)

Kochane do jakiego numeru ubranka kupujecie? Dziś robię listę co mi potrzebne itp i tak się zastanawiam
My mamy do 74 bo jak akurat trafiła się jakaś okazja a innych rozmiarów nie było to dałam większe.

O widzę że większość z nas żyje w syfie :D jakoś mi raźniej heh
Ja nie dość z w domu syf to jeszcze na dworze [emoji16] Już nawet mój ogródek nie istnieje ehh
IMG_20180504_165045.jpg

Załączniki

• IMG_20180504_165045.jpg
    IMG_20180504_165045.jpg
    516,5 KB · Wyświetleń: 277
Do góry