reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2018

Mnie dzisiaj mega spanie znowu meczy. Czekajac na core az te zajecia jej sie skonczą to chyba tam zasnę. A nie oplaca mi sie do domu na te 2 h wracac bo bym tylko zdazyla wejsc do domu szybka herbata siku i bym musiala wracać po młodą.

f2wlk6nllyt56xuu.png

oar8vfxm3ynusaok.png
Ja też dzisiaj siedzę i ziewam, nawet nie mam zbytnio siły, żeby pisać. Dzisiaj mówimy dzieciom M o Groszku, mam nadzieję, że dobrze zareagują. Niby są przygotowywani na to już nim nawet zaczęliśmy się starać ale wiadomo, może być różnie.

reklama
Ja chyba tez tutaj... chociaz wizyte mam dopiero na 4 grudnia. Okres mi sie spóznia juz 10 dni a ostatni cykl trwał tylko 24 dni. Więc sama nie wiem czy cieszyc sie na mysl o ciazy czy to poprostu coś ze mną nie tak :( przyjmowałam luteinę i właśnie trzy cykle temu ja odstawiłam więc nie wiem czy to organizm świruje czy to ciąza. Kupiłam dzisiaj test ciazowy ale jakos nie mam odwagi go zrobic, chyba wole zyc nadzieją... tyle czasu się juz staramy o dzidziusia i nic nie wychodziło dodatkowo z badań wyszło ze mam cykle bezowulacyjne. Ehh.. tak się chciałam tylko wygadac. Zwariuję do poniedziałku!
Ja bym zrobiła test, lepiej wiedzieć na czym się stoi :) A skoro @ spóźnia się już tyle czasu to wierzę, że będą dwie kreski :)

Ja też dzisiaj siedzę i ziewam, nawet nie mam zbytnio siły, żeby pisać. Dzisiaj mówimy dzieciom M o Groszku, mam nadzieję, że dobrze zareagują. Niby są przygotowywani na to już nim nawet zaczęliśmy się starać ale wiadomo, może być różnie.
Zobaczysz że się ucieszą :-) moja to już by brzucha chciala dotykać haha a jeszcze sporo czasu zanim ja ruchy poczuję, a co dopiero ktos kto rękę do brzucha przyłoży :-D

f2wlk6nllyt56xuu.png

oar8vfxm3ynusaok.png

Zobaczysz że się ucieszą :-) moja to już by brzucha chciala dotykać haha a jeszcze sporo czasu zanim ja ruchy poczuję, a co dopiero ktos kto rękę do brzucha przyłoży :-D

f2wlk6nllyt56xuu.png

oar8vfxm3ynusaok.png
Mam taką nadzieję, bo podczas luźnych rozmów wyglądali na zadowolonych :) No moja siostrzenica już wczoraj dała Groszkowi buziaka przez brzuch [emoji7] i swoją pozytywkę pluszową [emoji173]

Ja nadziewam czosnkiem, opruszam sola i pieprzem, podsmazam z obu stron plus podsmazona cebula i pieke w piekarniku w naczyniu z odrobina wody, lub dusze w garczku z woda. Na koniec jak mieso miekkie to doprawiam do smaku ten sosik, czasem zageszczam maka i tyle. U mnie musi byc z sosem bo dzieciaki tak lubia. Wbrew pozorom roboty wiele nie ma:)

Napisane na HTC Desire 10 lifestyle w aplikacji Forum BabyBoom

Dziękuję; )

Ja chyba tez tutaj... chociaz wizyte mam dopiero na 4 grudnia. Okres mi sie spóznia juz 10 dni a ostatni cykl trwał tylko 24 dni. Więc sama nie wiem czy cieszyc sie na mysl o ciazy czy to poprostu coś ze mną nie tak :( przyjmowałam luteinę i właśnie trzy cykle temu ja odstawiłam więc nie wiem czy to organizm świruje czy to ciąza. Kupiłam dzisiaj test ciazowy ale jakos nie mam odwagi go zrobic, chyba wole zyc nadzieją... tyle czasu się juz staramy o dzidziusia i nic nie wychodziło dodatkowo z badań wyszło ze mam cykle bezowulacyjne. Ehh.. tak się chciałam tylko wygadac. Zwariuję do poniedziałku!

Zrób test. Lepiej wiedzieć niż tak się spinać. Trzymam kciuki.

reklama
Testuj!

f2wlk6nllyt56xuu.png

oar8vfxm3ynusaok.png

Do góry