reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2018

Dokładnie [emoji4]

------------------------------------------

Dziewczyny co myślicie nad pomysłem aby edytować trochę "Listę lipcowych mam" :) ???
Może łatwiej byłoby się nam poznać jakbyśmy dopisaly tam może jeszcze nasze Imiona, ktora ciąża, wiek, miejscowość :) ?

Np tak jak jest teraz nick+data porodu i plus to co wymieniłem wcześniej np :)
???

Np na moim przykladzie:
ObllannkaaaOoo - Imię- lata - x ciąża (tp.data) dzieci: płeć data ., miejscowosc

Myślę że było by fajnie mieć to w jednym miejscu i szybciej byśmy się zapoznały? [emoji4] Co wy na to ?

Napisane na SM-G925F w aplikacji Forum BabyBoom
Super pomysl. Tez o tym myslalam. Tylko czy jest chetna zeby sie tym zajac [emoji6]

0d1yskjo72vqgv4p.png

mhsvvcqgy72d4kw0.png

Aniołek[*]8.08.2017

reklama
Dalej troszkę mnie brzuch pobolewa ale to chyba normalne już na pewno nie tak mocno jak to było w sobotę :) w domu człowiek najszybciej dojdzie do siebie :)
No pewnie że w domu najlepiej się zdrowieje :-) mnie na chwilę obecną coś w pachwinie ciągnie pk lewej stronie jakby takie hmmm rozciąganie ale kości...i prawy jajnik kłuje. Ale juz nie tak czesto jak dwa tygodnie temu. Wtedy to co chwile jeden albo drugo a teraz to tak sporadycznie w ciągu dnia. Wczoraj na tym oboadku u dziadków M np siedząc czulam jak mi sie macica rozciąga. Tak moze z godzinke tak pobolewalo a potem przeszlo.

f2wlk6nllyt56xuu.png

oar8vfxm3ynusaok.png

reklama
Do góry