reklama
Margana
Fanka BB :)
A to dobrze, ze w razue co jest wyjscie. Ja niby w miescie, a do kazdego szpitala daleko.W najgorszym wypadku do szpitala w naszym mieście samochodem mamy 5/10 minut taka alternatywa jeśli ciężko będzie nam z miasta wyjechać
A jeszcze mloda trzeba po drodze podrzucuc do dziadkow[emoji6]
Peugeotka36
szczesliwa mamusia !!!!
Uwaga zadaję głupie pytanie! Rozpakowałam laktator i butelki. W instrukcjach jest napisane żeby przed pierwszym użyciem to wygotowac przez 5 min lub wrzucić do zmywarki. Do zmywarki mam wrzucić tylko te rzeczy czy mogą tam być też talerze itp? Wiem że jestem infantylna ale tego akurat nigdy nie robiłam I nie mam instrukcji do tych nakładek na cycki (typu breast shells) i je też mam wyparzyć?
Aaa czyli whiskey nie od razu porodzie [emoji14]
SzczęśliwaCiężarna
Albo zabrać ja do szpitala a dziadkowie po nią przyjadą jeśli akcja będzie szybko postepowalaA to dobrze, ze w razue co jest wyjscie. Ja niby w miescie, a do kazdego szpitala daleko.
A jeszcze mloda trzeba po drodze podrzucuc do dziadkow[emoji6]
Peugeotka36
szczesliwa mamusia !!!!
Ja mam już jedno dziecko a czuje się dokładnie jak ty
Dziś zdałam sobie sprawę ze już nie będę leżeć w weeekendy na tapczanie z nogami przerzuconymi z drinkiem i rozmyślać co sobie kupić ani wstawać o 10:00
A moja córka w tym czasie na weekendzie u dziadków
Ze przyjdzie wieczór i nie pojedziemy sobie na spontana do kina i kolacje z Łukaszem
Ze moje życie się zmieni i będzie w innym rytmie co ciekawe chciałam tego świadomie a teraz to do mnie dochodzi woec chyba tez jestem jakaś patologiczna
No zmiana kochana..)
Ja marze o moim drinku od lipca 2016[emoji13]
Peugeotka36
szczesliwa mamusia !!!!
Ja tutaj umieram normalnie...! Prosecco, wino wszystko co lubię wokół i NIC..!!!
Chociaz pizzy dobrej sie najadlas [emoji23]
Peugeotka36
szczesliwa mamusia !!!!
U Ciebie az taka roznica? Nie wiedzialam.
Woow Wiola tez nie wiedzialam[emoji95][emoji2][emoji2]pomocnika super masz
Jola92
Nie Bo mam plan być niepatologiczną matkąAaa czyli whiskey nie od razu porodzie [emoji14]
reklama
Peugeotka36
szczesliwa mamusia !!!!
I ja...! Mało tego, jak mówię M. O takich rzeczach typu z lekkim przerażeniem: wiesz ze już nie będziemy..... (i tu wymieniam dowolne atrakcje ) to on totalnie nie kuma moich „obaw”. A tez przecież bardzo chciałam..!
My do tej pory wspiminamy kiedy bylo disco I ze np ns silke chodzil kiedy chcial a teraz wszy po dziecko I jego potrzeby no I teraz mpje [emoji23]biedny on ci
Podziel się: