Peugeotka36
szczesliwa mamusia !!!!
W sobotę zaczynamy 8 miesiąc Niedługo przestanę mieścić się w kadrze Zobacz załącznik 852927
Pieknie [emoji108][emoji7][emoji7]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
W sobotę zaczynamy 8 miesiąc Niedługo przestanę mieścić się w kadrze Zobacz załącznik 852927
Ojjj... To od 36tc muszę zacząć spać w dzień [emoji23][emoji16][emoji16]No u mnie sie zaczal wieczorem[emoji6]
Ja tam widzę jeszcze sporo miejsca [emoji23]
@Peugeotka z tym wiekiem to prawda... mój M. po 40 grubo [emoji1] wszyscy koledzy tak samo- do 40 to tak jakby mieli 20 lat [emoji4] mama M. opowiadała o jakimś wujku co ma 70 lat i dzieci 10letnie [emoji15]
Ja mialam sie wychylac w it i wyrodzic do 30 najpierw sie udalo a potem
poza wujkiem wszystkich bije
jak chodzilam z poprzednimi ciazami to ciagle slyszalam ,ze ja taka mloda (27 i 29 lat ) a teraz w ucho wpada bardziej ,ze w tym wieku ryzyko tego i tego
Zazdroszczę. Ja czasem cierpiałam na bezsenność i potrafiłam całe noce nie zmrużyć oka. To było bardzo niefajne.Ja padam o 22 i śpię do 8:30 [emoji16][emoji16][emoji16] w ciąży nie mam problemów ze snem... I ogólnie nigdy nie miałam...
Mam podobny plan.Uszak
Potwierdzam mega wygodny planuje taki kupić do pokoju małego żeby w nim siedzieć i karmić albo żeby był dekoracja
Tylko zastanawiam się nad turkusem lub takim szarym
Ja głowę umyłam wczoraj a za chwilę idę się umyć i odgorylic a tak teraz nie lubię się golic [emoji39][emoji39][emoji39]
Hehe ja bym nie dała mojemu [emoji1][emoji1][emoji1] już bym wolala z lusterkiem [emoji16][emoji16]No teraz wyczyn juz [emoji23][emoji23]tez nie lubie i chyba niedokladna jestem
Powoli chyba zawolam mojego do pomocy
Miewalam tak w liceum i na studiach gdy czekał mnie ciężki egzamin a tak to nigdy [emoji1][emoji1]Zazdroszczę. Ja czasem cierpiałam na bezsenność i potrafiłam całe noce nie zmrużyć oka. To było bardzo niefajne.