Ja ostatnio moją jakoś rozśmieszyłam podczas badania że aż poklepała mnie po nodze a potem stała i się jej trzymała pochylona, bo się zapowietrzyła
[emoji23][emoji23][emoji23] dobrze ze nie posmyrala cię gdzie nie trzeba [emoji23]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja ostatnio moją jakoś rozśmieszyłam podczas badania że aż poklepała mnie po nodze a potem stała i się jej trzymała pochylona, bo się zapowietrzyła
dokladnie okropnosc ...O nieeeeee [emoji85] aż mi szkoda tej kobiety... [emoji85]
Ja ogólnie nie jestem ostatnio zachwycona wyglądem mojego podwozia, wszystko jakieś takie przekrwione i większe :/
uff a myslalam ,ze tylko ja mam pociag do alkoholu w ciazy...w sylwestra szampana mi sie chcialo a nie lubie ! Wina dobrego, wytrawnego bym wypila ....
Co do depilacji ... ostatnio robilam to z lustrem ale i tak bylam zaskoczona jak to brzydko wyglada
A na ktg sie nie deplowalam bo po co a pani zaprosila i na fotel jeszcze studenta miala obok
Też bym "umierała" ... Dziś do naszego przyszłego barku układałam alkohole.. Mmmmm mogłam popatrzećJa tutaj umieram normalnie...! Prosecco, wino wszystko co lubię wokół i NIC..!!!
U Ciebie az taka roznica? Nie wiedzialam.A co ja mam powoedziwc. 17 lat roznicy miedzy moim najmlodszym a malutką
[emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23] dobrze ze nie posmyrala cię gdzie nie trzeba [emoji23]
Ja to się najbardziej obawiam że jak się zacznie będę sama że M jeszcze nie przyleci aaaaa ale już mam plan B - M rodzice mieszkają 5 min od nas i w razie czego mam transport do szpitala na już, a nie sądzę że urodzę w chwilę... [emoji14]Dziewczyny tak sobie myśle... Czy to możliwe że gdy zacznie sie poród to tego nie zauważę? Załóżmy, że nie odejdą mi wody ale zaczną się bóle brzucha a ja będe myslała ze to zwykły ciążowy ból? Mnie całą ciąże coś boli Nie zauważę, że to skurcze na przykład?
Spokojnie. Nie przeoczysz tego. W razie co dam Cioj numer. Zadzwonisz skonsultowac[emoji16][emoji16][emoji16]Dziewczyny tak sobie myśle... Czy to możliwe że gdy zacznie sie poród to tego nie zauważę? Załóżmy, że nie odejdą mi wody ale zaczną się bóle brzucha a ja będe myslała ze to zwykły ciążowy ból? Mnie całą ciąże coś boli Nie zauważę, że to skurcze na przykład?