reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2018

reklama
uff a myslalam ,ze tylko ja mam pociag do alkoholu w ciazy...w sylwestra szampana mi sie chcialo a nie lubie ! Wina dobrego, wytrawnego bym wypila ....
Co do depilacji ... ostatnio robilam to z lustrem ale i tak bylam zaskoczona jak to brzydko wyglada :oo:
A na ktg sie nie deplowalam bo po co a pani zaprosila i na fotel:errr: jeszcze studenta miala obok :szok:

Ja tutaj umieram normalnie...! Prosecco, wino wszystko co lubię wokół i NIC..!!!

Dziewczyny tak sobie myśle... Czy to możliwe że gdy zacznie sie poród to tego nie zauważę? :D Załóżmy, że nie odejdą mi wody ale zaczną się bóle brzucha a ja będe myslała ze to zwykły ciążowy ból? Mnie całą ciąże coś boli :D Nie zauważę, że to skurcze na przykład?

3jgxskjot4q3ocjc.png

Dziewczyny tak sobie myśle... Czy to możliwe że gdy zacznie sie poród to tego nie zauważę? :D Załóżmy, że nie odejdą mi wody ale zaczną się bóle brzucha a ja będe myslała ze to zwykły ciążowy ból? Mnie całą ciąże coś boli :D Nie zauważę, że to skurcze na przykład?
Ja to się najbardziej obawiam że jak się zacznie będę sama :o że M jeszcze nie przyleci aaaaa ale już mam plan B - M rodzice mieszkają 5 min od nas :D i w razie czego mam transport do szpitala na już, a nie sądzę że urodzę w chwilę... [emoji14]

reklama
Spokojnie. Nie przeoczysz tego. W razie co dam Cioj numer. Zadzwonisz skonsultowac[emoji16][emoji16][emoji16]

P. S tak robiło kilka moich znajomych. Telefon o 3 w nocy, że to czy tamto. Norma. Mój mąż się przyzwyczail

Do góry