I ja Za długo zwlekalysmy z 2 i się odzwyczailysmyTo ja dolaczam do tej patologii[emoji6]
reklama
Wiolka1980
Fanka BB :)
Moja też jeszcze poprzecznie ułożona a pare dni temu główka do góryWlasnie wróciłam od położnej i malutka nadal ułożona poprzecznie,
oczywiście juz zaczęłam sie martwić, ze sie nie obruci..
Wasze dzieciaczki sa juz główkami w dół ?
Margana
Dobrze, ze przeszlo!Ja mam 2 dzieci i tez pelno watpliwosci i obaw a maly juz mi zrobil w zyciu totalna rewolucje ...
dzis mialam chwile grozy,nagle zaczal mnie bolec brzuch z lewej strony na dole, najpierw wydawalo mi sie ,ze to maly mi tam w cos tupie ale to narastalo ...zwijalam sie z bolu, nie moglam usiasc ...brrr
powoli przeszlo po rozkurczowym ale maz mnie juz chcial do szpitala wiezc . ufff...
Margana
To tak jak my[emoji6] Juz mi sie tak dobrze zrobilo, a teraz wszystko od nowa.I ja Za długo zwlekalysmy z 2 i się odzwyczailysmy
Wiolka1980
A co ja mam powoedziwc. 17 lat roznicy miedzy moim najmlodszym a malutką
To tak jak my[emoji6] Juz mi sie tak dobrze zrobilo, a teraz wszystko od nowa.
arona
masz starsze dzieci niz 17 lat? wow ! myslalam, ze takie rekordy ja tu bije tylkoA co ja mam powoedziwc. 17 lat roznicy miedzy moim najmlodszym a malutką
Ja tez mam w planach pierwsze co schlastac się jak zul drinkami a będę mieszać a co!!
...
Będziemy wspominać jak będziesz leczyła kaca gigant [emoji16][emoji16]
Wiola ja też jeszcze nie wstałam [emoji1] ale zaraz się zbierzemy bo dziś u nas cały dzień imprezy w mieście [emoji4] mąż idzie na darmową wojskową grochówke bo nigdy jej nie jadł jeszcze a ja na płatne lody [emoji1]
Zero dbałości o domowy budżet [emoji849]
[emoji23][emoji23]
Ale jak siadłam z kawa to już tez
Mi się nic nie chce [emoji23]
Dziś wraca marcelina i tez mysle na lodami mc flurry za mna chodzi cały tydz ost podjechałam do miasta 5 km bo tak mi soe chciało a oni mi gadają ze maszyna się im zepsuła do lodów czaicie jaki wku..w miałam i oburzenie ze jak to nie maja jak ja chceeeeee i specjalnie przyjechałam
Wiec wiecie co zrobiłam nadrobiłam 30 km do kolejnego maca i kupiłam jak jadłam myślałam ze odlecę [emoji23]
Widzę to oczyma wyobraźni [emoji16]
A ja marze o kanapce z twarożkiem i pomidorem jutro [emoji85]
reklama
Przypomina mi się taka historia z jednego porodu. Pacjentka przeprasza lekarza że ona nie ogolona, ale jakoś jej za ciężko itp. Tłumaczy się biedna totalnie, że ma busz między nogami. Lekarz z tekstem, że spokojnie. A potem zagląda między nogi i tekst, że to nie busz tylko gęsty las tropikalny. Pacjentka bordowa a reszta sali ubaw po pachy [emoji3]
O nieeeeee [emoji85] aż mi szkoda tej kobiety... [emoji85]
Ja ogólnie nie jestem ostatnio zachwycona wyglądem mojego podwozia, wszystko jakieś takie przekrwione i większe :/
Podziel się: