reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2018

reklama
Witam z rana. Dziś w nocy po raz 1 w tej ciąży trochę spanikowałam. Wczoraj Paulinka miała leniwy dzień, ale się nie martwiłam jakoś. Wieczorem jak poszłam do łóżka w ogóle się nie ruszała , a zawsze o tej porze szaleje i zasnąć nie daje. W nocy standardowe siku o 4 i potem nie umiałam zasnąć, a w brzuchu cisza. W nocy zawsze najgłupsze myśli do głowy przychodzą więc w pewnym momencie nie pohamowalam wyobraźni i zaczęłam panikować. Potrzeslam trochę brzuchem, dostałam 2 lekkie pukniecia , które pewno miały znaczyć "odwal się matka i daj spać bo się zemszczę po 2 stronie brzucha". ;) Dziś od rana na szczęście już jest normalnie :)

Mi się pojawia raz na jakiś czas ostatnio więc może i u Ciebie się unornuje i czasem odpuści :) może zależy od tego jak dziecko lezy
Mój jest cały czas główkowo ułożony ale rośnie i podejrzewam że to dlatego [emoji4] myślę że najlepsze przed nami [emoji1] dlatego na pocieszenie idę na lody po których później będę umierać [emoji1]

Witam z rana. Dziś w nocy po raz 1 w tej ciąży trochę spanikowałam. Wczoraj Paulinka miała leniwy dzień, ale się nie martwiłam jakoś. Wieczorem jak poszłam do łóżka w ogóle się nie ruszała , a zawsze o tej porze szaleje i zasnąć nie daje. W nocy standardowe siku o 4 i potem nie umiałam zasnąć, a w brzuchu cisza. W nocy zawsze najgłupsze myśli do głowy przychodzą więc w pewnym momencie nie pohamowalam wyobraźni i zaczęłam panikować. Potrzeslam trochę brzuchem, dostałam 2 lekkie pukniecia , które pewno miały znaczyć "odwal się matka i daj spać bo się zemszczę po 2 stronie brzucha". ;) Dziś od rana na szczęście już jest normalnie :)
Oh nie jak ja nielubie takich cichych dniiii, ale dobrze że się wyspala i teraz rządzi [emoji4]

Ja tez plus kajpirowska sok truskawkowy
Jak rzuce kp to sie chyba ohleje[emoji23]jednym drinkiem po 3 latach abstynecji%

Ja tez mam w planach pierwsze co schlastac się jak zul drinkami a będę mieszać a co!!

Dzień dobry u mnie lato aktualnie 24 stopnie
Zupa się już gotuje ziemniaki obrane jeszcze pulpety z indyka musze zrobić na parze mamie i tatowi i jakiś sos a my z Łukaszem grila sobie zrobimy mamy jakieś ryby i mięsa
Ja wstałam przed 10:00 wyspana zrelaksowana nic nie boli nie ciągnie
Pije kawę patrzę na moj syf i mam blogi spokój ...

Ja tez mam w planach pierwsze co schlastac się jak zul drinkami a będę mieszać a co!!

Dzień dobry u mnie lato aktualnie 24 stopnie
Zupa się już gotuje ziemniaki obrane jeszcze pulpety z indyka musze zrobić na parze mamie i tatowi i jakiś sos a my z Łukaszem grila sobie zrobimy mamy jakieś ryby i mięsa
Ja wstałam przed 10:00 wyspana zrelaksowana nic nie boli nie ciągnie
Pije kawę patrzę na moj syf i mam blogi spokój ...
No proszę tyle co wstałaś a już tyle zrobiłaś [emoji123] a mi się nawet włosów nie chce isc umyc:/

reklama
Do góry