reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2018

reklama
Bardzo mnie dziwi gdy ktoś podważa zdanie lekarzy... I drwi z tego co zalecili... Jeśli oni mówią ,że można lub trzeba jak można komuś powiedzieć, że się mylą... Choć nie ma się kompetencji... Na wielu receptach jest napisane aby nie brać bez konsultacji z lekarzem i żadna z nas tego bezmyślnie,na własną rękę nie łyka...
Ja myślę, że trzeba skończyć ten temat i po prostu nie odpowiadać na takie posty [emoji4] żadna z nas nic nie wzięłaby na własną rękę i każdej z nas zależy na dzieciach i zrobi to co uważa za słuszne. Amen [emoji4]

Heja!
Dziewczyny, okazuje się że ja jestem jakąś gwiazdą w ogóle, po piszą do mnie na priv obce dziewczyny, że tez czekają na moja stylizacje, bo ta z majtkami poporodowymi była podobno hitem :O Czuję presję i sławę wiec nie wiem co z tym fantem zrobić :D
Co do monitora oddechu - kupuję koniecznie! Właśnie brakuje mi tylko materacyka, zasłonek do pokoju młodego, lampki i fotelika samochodowego :)
Mój mąż ten choruje na kupno motocykla. Już mi tłumaczy, że siedziba jego firmy sie przenosi i za 2 lata będzie tylko 8 km od Naszego domu i wtedy będzie jeździł tam motocyklem. Narazie udaje mi się go odwodzić od tego pomysłu ale nie wiem na jak długo.
Na zewnątrz jest pięknie i gorąco. Jak przystało na hipopotama w ciaży wchodze pod chłodny prysznic, a tu co? Wody znowu nie ma wrrrrr ;/ ale o 15 ma być już ok.
Musiałam sie schłodzić jakoś inaczej, więc co zrobiłam? ZJADŁAM LODY!
Miłego dnia :)
Lody zawsze dobre [emoji106][emoji6]

Chusty nie uznaje i mieć nie zamierzam, co do spaceru to raczej wątpię by noworodek spał tylko (przykładowo) godzinę dziennie na spacerze [emoji16][emoji16]
Poczytaj w wolnej chwili wątek o high need baby... Albo lepiej nie, bo działa bardzo stresogennie, można koszmary mieć.... A stres w ciąży nie wskazany.... [emoji15]
Koleżanka kuzynki miała taką córkę... Przez pierwsze 8-10 miesięcy nie było opcji nawet wc bez dziecka na rękach, szła się kąpać to po chwili spokoju koncert, więc mała lądowała na niej w wannie, itd...

reklama
Do góry