reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2018

reklama
Myślę też , że to dużo zależy od dziecka :) ja rozumiem sytuację kiedy dzieciątko coś boli lub męczy, ale tak ogólnie to mam pewne zasady, których chce się trzymać a jak wyjdzie to wyjdzie :) osobiście w rodzinie mam 8 dzieci i wszystkie spały w łóżeczku :) ja z moim siostrami też :)
Dokładnie, wszystko wyjdzie w praniu jak się pozna swoje dziecko [emoji4]

U nas po paleniu goryla 8-)
uff objadlam sie okropnie , ciezko mi i bede trawic do wieczora ...
Omal nie mielismy wypadku, droga kreta bardzo, zakret za zakretem , gorska, waska , nie ma 2 pasow by kogos minac jedno z aut musi znalezc szersze miejsce i zatrzymac sie z boku, przepascie, dziury duze i glebokie ... masakra!
Jedziemy ostroznie i powoli a tu z zza zakretu jakis kretyn wystrzela ....szczescie, ze akurat bylo miejsce zjechac i maz zdazyl zareagowac bo tamten palant nie mial szans wyhamowac ...szarpnelo nami troche wystraszylam sie ale nie moge zrozumiec jak mozna tak jechac ???? Zero wyobrazni i mozgu ...ech.
Znowu pomyslalam jak to wszystko moze sie zmienic w jedna chwilke ...

Co do dzieciaczkow to juz niewiele planuje ;) takie mialam plany i zasady przy poprzednich i kurcze zycie weryfikowalo wszystko po koleii:D Udalo mi sie pod pewnymi wzgledami pod innymi niee... tym razem bede spokojnie dostosowywac sie do sytuacji 8-)
Ech ...chciec to nie zawsze moc :D

@arona niestety ludzie nie maja wyobraźni... najgorzej tylko ze inna osoba tez może ucierpieć.

@Marzycielka, jak u Was?
Dzięki że pytasz. Jest ok. Poza tym złamanym kręgosłupem, ręką i szyciem nie znaleźli na szczęście nic innego. I oby tak zostalo. Dziś się mąż już dużo lepiej czuje, fizycznie i psychicznie. Teraz tylko niech dochodzi do siebie. Najlepiej w domu, bo to zawsze inaczej. Ale wszystko z czasem.

Dzięki że pytasz. Jest ok. Poza tym złamanym kręgosłupem, ręką i szyciem nie znaleźli na szczęście nic innego. I oby tak zostalo. Dziś się mąż już dużo lepiej czuje, fizycznie i psychicznie. Teraz tylko niech dochodzi do siebie. Najlepiej w domu, bo to zawsze inaczej. Ale wszystko z czasem.
Oj to dobrze. Oby tak dalej. Zdrówka dla męża

reklama
Hej dziewczyny !

Nie moge uwierzyć ze juz jest Maj!
Strasznie szybko czas leci, ja mam termin na koniec lipca, ale wiem ze niektóre z was juz maja termin na koniec czerwca, to juz tuż tuż :-) :):eek:
W czerwcu mam zamiar zamówić wszystko czego mi jeszcze brakuje i spakować torbę do szpitala, no i lozeczko musimy kupic !

@Marzycielka duzo zdrowia dla męża !

Do góry