martaaa515
Fanka BB :)
Myślę, że trzeba ignorować takie chamowate posty. Nic nie zmienimy a szkoda nerwów [emoji4]Jak zwykle mega zabawne...
Ostatnia edycja:
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Myślę, że trzeba ignorować takie chamowate posty. Nic nie zmienimy a szkoda nerwów [emoji4]Jak zwykle mega zabawne...
Dokładnie, wszystko wyjdzie w praniu jak się pozna swoje dziecko [emoji4]Myślę też , że to dużo zależy od dziecka ja rozumiem sytuację kiedy dzieciątko coś boli lub męczy, ale tak ogólnie to mam pewne zasady, których chce się trzymać a jak wyjdzie to wyjdzie osobiście w rodzinie mam 8 dzieci i wszystkie spały w łóżeczku ja z moim siostrami też
Wiesz taycia... jeszcze jakby Twoje były choć trochę mądrzejsze...Nie potrafie inaczej odpowiadac,gdy czytam takie 'madre' komentarze.
Dajcie na luz... Bo az nie odechciewa sie tutaj bywac.
Hahahaha szkoda [emoji1][emoji1][emoji1]Haha niania jedna
Dzięki że pytasz. Jest ok. Poza tym złamanym kręgosłupem, ręką i szyciem nie znaleźli na szczęście nic innego. I oby tak zostalo. Dziś się mąż już dużo lepiej czuje, fizycznie i psychicznie. Teraz tylko niech dochodzi do siebie. Najlepiej w domu, bo to zawsze inaczej. Ale wszystko z czasem.@arona niestety ludzie nie maja wyobraźni... najgorzej tylko ze inna osoba tez może ucierpieć.
@Marzycielka, jak u Was?
Oj to dobrze. Oby tak dalej. Zdrówka dla mężaDzięki że pytasz. Jest ok. Poza tym złamanym kręgosłupem, ręką i szyciem nie znaleźli na szczęście nic innego. I oby tak zostalo. Dziś się mąż już dużo lepiej czuje, fizycznie i psychicznie. Teraz tylko niech dochodzi do siebie. Najlepiej w domu, bo to zawsze inaczej. Ale wszystko z czasem.