reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2018

reklama
Tzn ja niewiem jak joanna czy staraczka czy Jak ...
Ja desperatka kiedys o dzuecko wiec ciaza franusia to super wiadomosc byla w pazdzierniku ze maz mna rzucal do gory I ja ze szczescia plakalam
Gdybym teraz zaszla tez bym sie ciezzyla jrdnak fixycznie czyje sie bardzo slabo hirmonalnie pewnie no i organism 38latki nie ten co 25latki ani nie 30stki wiec pewnie dlatego cierpie

Zawsze chcielismy dwojke trojke no a pewnie plodnosc to Tak naj do 40stki
No wiadomo, ze inaczej jak ktos sie dlugo stara.

Nadal nie potrafie Was zrozumiec.
Przeciez ja nigdy nikogo nie atakuje,a tylko przedstawiam punkt mojego widzenia.

Jesli ktos pisze ze nie ma owsikow,a chce 'zapobiegawczo' leczyc sie na nie bedac w ciazy i ufajac lekarzom,ktorzy nie wezma zadnej odpowidzialnosci za mozliwe skutki uboczne to nic mi do tego. Nawet gdy producent zabrania. Nic mi do tego. Fakt.
Nie mam doktorata w medycynie co nie oznacza,ze posiadam duzo wiedze.
Nie wszystko trzeba leczyc zgodnie z najnowszymi trendami zakupow w aptece ,czy to jest bol gardla czy cos powazniejszego,ale kazdy decyduje o sobie.
Przerabialam to juz na tym forum i nie zamierzam znowu tego robic.

Nigdy nie zamierzalam nikomu dogryzc ani upokorzyc za to co niektore mialy na tyle tupet by nie dosc ze zniechcecic Klaudie do tego forum to jeszcze czyscic brudy na sierpniowkach nie dajac jej tam odetchnac.
To Wy mnie obrazacie, a nie ja was.
Nie jestem tutaj by zawierac przyjaznie,a wspomoc dobrym slowem,rada,pomoca lub wiedza ktora posiadam. Chce dobrze.

Nie podoba sie ... Trudno... Prawda w oczy kole.. A ja nie sciemniam i nie improwizuje..

Jakimś cudem przestawianie Twojego punktu widzenia jest jednocześnie atakiem na inny punkt widzenia. Jeszcze nigdy nie przedstawiłaś swojego zdania bez zbędnego komentarza. Akcja z hemoterapia była naprawdę szczytowa i mam nadzieje ze Twoja „wiedza medyczna” jak to górnolotnie nazywasz, pozostanie czysto teoretyczna bo do ludzi, pacjentów, trzeba mieć tez dużo empatii i ludzkich uczuć których albo Ci brakuje albo tutaj skrzętnie je ukrywasz.

Komentarz odnośnie tego jak nie dajemy wytchnienia Klaudii jest tylko potwierdzeniem ze piszesz często autorytatywnie o sprawach, o których nie masz pojęcia.

BTW pisze się „nie mam doktoratu”, a nie doktorata, ale to ze go nie masz jest raczej jasne.

reklama
aaaa :D No troche tak...
Chyba nie wstawię tu tych zdjęć. Bo kurde jeszcze ktoś mnie rozpozna w końcu a tego baaaaaardzo nie chcę. Mimo, że buzie zawsze zakrywam, to np po mieszkaniu można poznać
Jola czym Ty się przejmujesz? Ja ostatnio przymierzyłam te super gacie, ledwo nadarłam je na dupę i zaraz strzeliły [emoji1][emoji1] także muszę poszukać większych [emoji1][emoji1]

Ostatnia edycja:
Do góry