reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2018

Trafiają się takie. Mój budził się z rykiem, jak tylko wózek stanął, nie jako noworodek, ale jak miał miesiąc, dwan już tak. Żeby spał trzeba było iść przed siebie.

A czemu nie uznajesz chusty?
To tak jak moje jeszcze pierwsze pół godziny spaceru biegiem zaczym w ogóle usnęły. Albo musiałam uśpić na rękach potem do wózka i od razu jechac

reklama
Trafiają się takie. Mój budził się z rykiem, jak tylko wózek stanął, nie jako noworodek, ale jak miał miesiąc, dwan już tak. Żeby spał trzeba było iść przed siebie.

A czemu nie uznajesz chusty?
A w domu nie spał w ogóle? Tylko w wózku na dworze? Znam przypadki gdzie kobieta się potknela i przez dodatkowy ciezar z przodu poleciała na dzieciątko... A poza tym uważam, że to niezdrowe dla naszego kręgosłupa :)

Żartujesz ktoś do Ciebie napisał ?[emoji23] to był hit fakt , ale myślałam że w naszej grupie tylko [emoji23] no cóż Jolka... wróżę Ci bardzo bogata przyszłość jak tak dalej pójdzie Ty nasza gwiazdo [emoji16] [emoji173]
Ja nie mogę uwierzyć, że kobiety, które niedługo zostaną matkami i być może już są matkami mogą być takie niedojrzałe [emoji33]. Sadzilam, że na forum ciążowym są raczej normalne osoby. Świat schodzi na psy.

@Jola92 serio inne piszą??? [emoji23] ja p... nie wierze [emoji23][emoji23][emoji23] mówiłam ze blog, sława itp, mówiłam???!

Co do motocykla to mój tatuś chciał sobie zrobić prezent na 50 uro, bo jeździł na motorze jak był młody. Przyjechał do Wawy testować jakiś nowy motor, na jazdy próbne, a my z mama pojechałyśmy na shopping.... No i dość długo się nie odzywał ale jak już zadzwonił- to do mnie- i mówi: Kotus, powiedz jakoś delikatnie mamie ze jestem w szpitalu.... okazało się ze się wywalił gdzieś na zakręcie, na szczęście „nie groźnie” bo tylko złamany obojczyk- ale dla architekta to i tak było słabo. Za to motor który miał iść do jakiejś prezentacji dla dziennikarzy musieli składać z dwóch- bo na drugim wyłożył się jakiś inny mistrz [emoji85] No i od tego czasu temat się skończył [emoji12]

Mój jest śpioch a sprzątanie mu nieźle idzie bo jest pedantem [emoji16][emoji16] więc jak na faceta zawsze dużo sprzątał i nie musiałam go prosić
eee to inny przypadek ,moj lubi czysto ale nie z jego wysilku ;)
a do dzieci i kota wstaje w nocy ...dzieci juz duze ale niech cos uslyszy to biegnie :D

reklama
Do góry