Onaszczesliwa2018
Fanka BB :)
Hahaha też mnie to rozbawiło[emoji23]"palić goryla" [emoji23][emoji23][emoji23]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Hahaha też mnie to rozbawiło[emoji23]"palić goryla" [emoji23][emoji23][emoji23]
Co do motoru to ja może się niewypowiadam- bo to moje największe marzenie zrobić prawo jazdy i kupić motor, ale walczę z moim od paru lat z tym i jak tylko zaczynalam temat to mówi " zapomnij "[emoji16]
Tak ja [emoji16]Wiola tyyyyyy ?? Nie wierzeeee [emoji23]
Haha biedna po tej diecie jesteś taka wyglodzona że goryle Ci po głowie chodzą [emoji23]Haha dobre... Moj słownik by chyba go zjadl gdzie o tej porze w Polsce dostać goryla
A ja myslalam, ze to jakas ciekawa nazwa jakiegos hitu grilowego a ja nie znam ....Haha biedna po tej diecie jesteś taka wyglodzona że goryle Ci po głowie chodzą [emoji23]
Buahaha wiesz też żadnej piosenki jeszcze nie słyszałam O " gorylu na grilu " ale możemy stworzyć [emoji23]A ja myslalam, ze to jakas ciekawa nazwa jakiegos hitu grilowego a ja nie znam ....
U nas w przedszkolu też były moja nie złapała ale i tak wszystko prałamFran przyniósł raz ze szkoły... masakra
My nie mamy niani bo nigdy nie była potrzebna, mieszkanie małe. Ale w zeszłym roku w górach jak byliśmy, by się przydała z kamerą jak dzieciaki spaly. Bo w hotelu był barek można było iść sobie usiasc ale rozwiązaliśmy to inaczejHaha nie wypowiem się co ja mam zamiar kupić kamerka z niania już jest [emoji16]
[emoji23][emoji23][emoji23]A ja myslalam, ze to jakas ciekawa nazwa jakiegos hitu grilowego a ja nie znam ....