reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2018

reklama
też będę miała...
przyjaciółka używała przy dwójce, i parę razy w nocy się włączył - od razu dzieciaki wybudzone i już oddychały, ale jakoś nie chciała sprawdzać, czy gdyby nie było monitora...
a że ja jako dziecko miałam problemy oddechowe, to tym bardziej, i akurat w tym żadnej paranoi nie widzę ;)
Moja siostrzenica miała bezdechy nocne i też nieraz gdy jej pilnowałam to biegłam do niej a zanim dobieglam wybudzala się [emoji4][emoji4]

Buuuu u mnie dziś chłodno a była taka piękna pogoda :( ale chociaż z M skorzystaliśmy i sporo spacerowaliśmy, co później skutkowało mega bólem pleców no ale...

Screenshot_20180501-090952.jpg

Załączniki

• Screenshot_20180501-090952.jpg
    Screenshot_20180501-090952.jpg
    41,8 KB · Wyświetleń: 172
reklama
Hej, uumnie dziś z rana burza :/ ale teraz juz slonko zapowiada się znowu upalny dzień,
Podszykuje trochę obiad, i później mam w planie lenic się :) gości sie nie spodziewam wszyscy gdzies wyjechali na majówkę , mamy palić goryla, tylko nie wiem jak z tym cukrem? Kiełbasek mąż mi kupil z piersi z kurczaka to spróbuję odrobinkę (najlepiej z kilo :D)
"palić goryla" [emoji23][emoji23][emoji23]

Do góry