reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2018

reklama
Chusty nie uznaje i mieć nie zamierzam, co do spaceru to raczej wątpię by noworodek spał tylko (przykładowo) godzinę dziennie na spacerze [emoji16][emoji16]
Trafiają się takie. Mój budził się z rykiem, jak tylko wózek stanął, nie jako noworodek, ale jak miał miesiąc, dwan już tak. Żeby spał trzeba było iść przed siebie.

A czemu nie uznajesz chusty?

Kurde, to ja się chyba nigdy tak nie nauczę :/
Najwyższa pora [emoji1] w ciąży mamy przedsmak... Sama na błysk nie sprzątam bo mi plecy nie pozwalają... Dziś ściągałam firany, pościel i wszystko piorę, umyłam toalete i tak naprawdę to przecież niewiele a plecy już bolą i leżę [emoji23] mam przerwę... Wczoraj też dużo sprzątałam i już niestety czuje

Heja!
Dziewczyny, okazuje się że ja jestem jakąś gwiazdą w ogóle, po piszą do mnie na priv obce dziewczyny, że tez czekają na moja stylizacje, bo ta z majtkami poporodowymi była podobno hitem :O Czuję presję i sławę wiec nie wiem co z tym fantem zrobić :D
Co do monitora oddechu - kupuję koniecznie! Właśnie brakuje mi tylko materacyka, zasłonek do pokoju młodego, lampki i fotelika samochodowego :)
Mój mąż ten choruje na kupno motocykla. Już mi tłumaczy, że siedziba jego firmy sie przenosi i za 2 lata będzie tylko 8 km od Naszego domu i wtedy będzie jeździł tam motocyklem. Narazie udaje mi się go odwodzić od tego pomysłu ale nie wiem na jak długo.
Na zewnątrz jest pięknie i gorąco. Jak przystało na hipopotama w ciaży wchodze pod chłodny prysznic, a tu co? Wody znowu nie ma wrrrrr ;/ ale o 15 ma być już ok.
Musiałam sie schłodzić jakoś inaczej, więc co zrobiłam? ZJADŁAM LODY!
Miłego dnia :)
Żartujesz ktoś do Ciebie napisał ?[emoji23] to był hit fakt , ale myślałam że w naszej grupie tylko [emoji23] no cóż Jolka... wróżę Ci bardzo bogata przyszłość jak tak dalej pójdzie Ty nasza gwiazdo [emoji16] [emoji173]

reklama
Do góry