reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2018

Hej, uumnie dziś z rana burza :/ ale teraz juz slonko zapowiada się znowu upalny dzień,
Podszykuje trochę obiad, i później mam w planie lenic się :) gości sie nie spodziewam wszyscy gdzies wyjechali na majówkę , mamy palić goryla, tylko nie wiem jak z tym cukrem? Kiełbasek mąż mi kupil z piersi z kurczaka to spróbuję odrobinkę (najlepiej z kilo :D)

reklama
Mnie sie nigdy nie udalo odsypiac w dzien ,ta chwila o ile nadejdzie gdy dziecko spi w lozeczku musiala byc efektywnie wykorzystana, nie mam pomocy od nikogo zreszta nawet bym jej nie chciala, musze sama... a niespiaca miesiacami matka to tez stres dla ojca, tez moze cos nabroic :D szczegolnie , ze forma po porodzie nie od razu idealna....
Takze na poczatku jak trzeba to wspolpraca a potem mozna sie nauczyc zec bez snu;)
Ale moze akurat trafia nam sie cudne ladnie spiace maluszki i niepotrzebnie sie tu martwimy ?
Mysle ,ze zycie pokaze...
Ja to jestem takim typem człowieka, że machne ręka na bałagan i się zdrzemnę jeśli uznam, że potrzebuje [emoji16][emoji16][emoji16] a facet posprząta jak wróci...

Hej, uumnie dziś z rana burza :/ ale teraz juz slonko zapowiada się znowu upalny dzień,
Podszykuje trochę obiad, i później mam w planie lenic się :) gości sie nie spodziewam wszyscy gdzies wyjechali na majówkę , mamy palić goryla, tylko nie wiem jak z tym cukrem? Kiełbasek mąż mi kupil z piersi z kurczaka to spróbuję odrobinkę (najlepiej z kilo :D)
Mojej mamie po grillu cukier nieskacze , tylko tyle że w ciąży nie jest więc niewiem jak bardzo te cukru się od siebie różnią:)

Monitor oddechu też już jest w "koszyku" takze wiesz :D mojemu Matka Wariatka się trafiła [emoji2]
też będę miała...
przyjaciółka używała przy dwójce, i parę razy w nocy się włączył - od razu dzieciaki wybudzone i już oddychały, ale jakoś nie chciała sprawdzać, czy gdyby nie było monitora...
a że ja jako dziecko miałam problemy oddechowe, to tym bardziej, i akurat w tym żadnej paranoi nie widzę ;)

reklama
też będę miała...
przyjaciółka używała przy dwójce, i parę razy w nocy się włączył - od razu dzieciaki wybudzone i już oddychały, ale jakoś nie chciała sprawdzać, czy gdyby nie było monitora...
a że ja jako dziecko miałam problemy oddechowe, to tym bardziej, i akurat w tym żadnej paranoi nie widzę ;)
To dobrze [emoji4]

Do góry