SzczęśliwaCiężarna
Fanka BB :)
Nie ma tu nigdzie napisane nic o zaufaniu do lekarza a ta rozpiskę kategorii można znaleźć wszędzie lekarz też ja zna ważne jest to co napisane w tym artykule tzn. Se ważny jest tydzień podania leku bo tak jak leki przeciwpasozytnicze są teratogenne tzn szkodzą plodowi między 2 a 12tc (o ile mają moc przejscia do krwioobiegu) mogą powodować zmiany rozwojowe u dziecka,które nie ma rozwiniętych organow/kończyn ale ten lek, który mi np. Lekarz przepisał nie przenika do krwioobiegu więc uwierz, że zagłębiam się w temacie i takie Twoje dogzyzki mnie niczym nie zaskoczą ... Dalej ufam lekarzowi bo wziął pod uwagę tydzień ciąży i to w jaki sposób lek działa a ten działa w jelicie miejscowo ... Czuje, że jesteś typem człowieka, który raka leczy cytryną ... SzokMarzycielka - jejciu, z motora pozostal wrak. Szok. Dzieki Bogu, ze Maz odzyskuje sily I nie potrzebuje operacji! Super wiesci.
Zabila - lektura do przeczytania dla wszystkich, ktorzy chca wiedziec czy to , co przepisuje lekarz jest bezpieczne chyba, ze ufa im bezgranicznie
Link do: Leki w ciąży - Mama bez recepty
Ostatnia edycja: