Mój też chce motor, ale ja sobie tego nie wyobrażam. Póki co i tak nie mamy na to kasy, wiec się nie martwię auto trzeba kupić bo się sypie..... współczuję w sprawie wypadku gratuluję ze obyło się bez operacji szkoda motoru mój mi wierci dziurę w brzuch bo też chce a ja wstretna nie pozwalam narazie trwają negocjacje jak zrobi mi córeczkę to ja rozwaze kupno motorka ( nie znam się na tym więc dla mnie to motorek)[emoji48][emoji48][emoji48][emoji48]
reklama
Onaszczesliwa2018
Fanka BB :)
A mój mi wróży, że ja z moim podejściem to w ogóle spać nie będę tylko non stop kontrolować czy Aby na pewno wszystko jest ok [emoji16]Nie zawsze tak jest. Mój mąż czasem musiał mnie budzić, że dziecko płacze
Onaszczesliwa2018
Nie, nic nie pisała pewnie po konsultacji się do nas odezwie . A humorek hm ..[emoji16]Mam nadzieje, ze humorek lepszy
Masz wiesci od oliwki ?
Dokładnie. Mój w pracy czesto musi dużo jeździć autem, więc musi być wyspany. Nie zamierzam ustalać nocnych dyżurów, a potem się stresować, że spowoduje wypadekOj dziewczynki, ale nikt nie mówi o tym, że tylko facet jest ważny i jego wyspanie ale pomyślmy z drugiej strony to jeśli facet pracuje w miejscu gdzie niewyspanie grozi jego życiu to wyspać się musi a jak wróci z pracy to wtedy dzięki temu, że wyspał się w nocy może w dzień zająć się dzieckiem a my możemy pospać chociaż 2 pełne h między karmieniem
arona
musisz nad tym popracowac bo nik Ci nie bedzie pasowalNie, nic nie pisała pewnie po konsultacji się do nas odezwie . A humorek hm ..[emoji16]
konsultacje dopiero 7 maja ?
@Marzycielka jej dobrze że to się tak można powiedzieć szczęśliwie skończyło!
ani_anita
Dzień dobryJa osobiście sobie nie wyobrażam nie mieć maluszka pod ręką w nocy. Inna sprawa, że mój syn w ogóle nie chciał w łóżeczku nawet leżeć i płakał jak go tylko tam dawałam, a ze mną spał bez problemu, budził się tylko na karmienie. Córkę chce mieć na początek w dostawce do łóżka. A tata jak nie będzie mógł spać może iść gdzieś indziej, nie zabronię mu
U nas tata ma taki sen,b że dziecko może mu płakać koło ucha i się nawet na drugi bok nie przekręci, po prostu śpi. U nas dziecko śpi na łóżku w sypialni, obok stoi nieużywane od dawna łóżeczko, a my jak się zmieścimy, jedno z nas z dzieckiem, drugie w salonie. Ale taki mamy egzemplarz, bardzo źle śpiący, nadal budzi się co 2 godziny.
Teraz przeniesiemy starszaka do własnego pokoju, łóżeczko dla niemowlaka też tam stanie, spróbujemy odkładać, zobaczymy czy będzie lepiej spał od pierwszego, może się uda. Będzie też w pokoju dzieci łóżko dla mnie.
Onaszczesliwa2018
Co do motoru to ja może się niewypowiadam- bo to moje największe marzenie zrobić prawo jazdy i kupić motor, ale walczę z moim od paru lat z tym i jak tylko zaczynalam temat to mówi " zapomnij "[emoji16]Mój też chce motor, ale ja sobie tego nie wyobrażam. Póki co i tak nie mamy na to kasy, wiec się nie martwię auto trzeba kupić bo się sypie.
reklama
Ja też tak kontrolowałam w dzień, ale czasem mi się tak mocno przysnęło w nocy W ciągu dnia co 3 minuty chodziłam sprawdzić czy dziecko oddycha Teraz kupuję kamerę, żeby tak nie latać non stop.A mój mi wróży, że ja z moim podejściem to w ogóle spać nie będę tylko non stop kontrolować czy Aby na pewno wszystko jest ok [emoji16]
Podziel się: