reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2018

reklama
Nie ja miałam wskazania miałam CC ustalone 4 dni po terminie a akcja ruszyła się prędzej. Jak przyjechałam jeszcze było małe rozwarcie wiec stwierdzili, że poczekają a ból taki, że cała noc chodzilam, nie spałam. O 6 rano zrobili ktg tętna nie mogli poszukać, rozwarcie poszło i potem szybko na CC żeby zdazyc zrobić. A z Kacprem jak już pojechałam to już rozwarcie szlo, skurcze regularne i szybko cieli. A miałam CC zaplanowane 3 dni przed terminem. Także nigdy się nie można nastawiać, że jedziesz i tego dnia o tej i o tej urodzisz[emoji5] przynajmniej w moim przypadku [emoji5]

Ale teraz masz juz ustalone 28-6 bo po dwoch cc to dlateho ze peklo by czy co?

Bardzo Ci dziękuje, ze pomimo, ze to trudne podzieliłaś się ta wiedzą...myślę, ze to największa wartość tego forum, można odpowiednio wcześnie zareagować u siebie znając doświadczenia innych osób...szczególnie ze u mnie tez po wcześniejszych komplikacjach (obumarcie w 10 tygodniu i pusty pęcherz w kolejnej ciąży) po badaniach hematologicznych nie zdiagnozowano powodu ale w obecnej ciąży acard i clexane od początku do 24 tygodnia. Teraz odstawiono mi clexane został sam acard, łożysko drugi stopień już, i tez obawiam się odrobine, szczególnie ze różne są opinie o odstawieniu clexane tak wcześnie... czyli monitorować jak najczęściej...
Mi acard chcieli juz odstawić ale właśnie w szpitalu zdecydowali ze mam brać dalej i clexane tez do końca ale u mnie właśnie wyszło za mało białka S i mutacja w genie MTHFR :/ Trzymam kciuki za Was będzie dobrze :*

Ale teraz masz juz ustalone 28-6 bo po dwoch cc to dlateho ze peklo by czy co?
Teraz mam miec CC wcześniej że względu na Blizne po cięciu. Przy skurczach mogłaby się rozejsc. Dlatego bedzie raczej po skończeniu 37 tc jak będzie w miare dobrze, bez skurczy to jeszcze mnie z tydzień przeciągnie

reklama
Do góry