Peugeotka36
szczesliwa mamusia !!!!
Le
Leżę i odpoczywam . W poniedzialek dowiem sie co dalej
A co powedzieli wczoraj?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Le
Leżę i odpoczywam . W poniedzialek dowiem sie co dalej
ktoras miala i sn i cc ? ktore lepiej ?
nie mialam kurcze watpliwosciSadze ze rzadne lepi[emoji23][emoji23]
Obydwa bola
Dostalam nospe i magnez po 3 razy dziennie . Dla małej na rozwiniecie płuc sterydy w czterech dawkach i mam leżeć. W poniedzialek wszystko sie okaze co dalej. Brzuch juz dzis o wiele mniej boliA co powedzieli wczoraj?
ktoras miala i sn i cc ? ktore lepiej ?
mnie te pierwsze bole porodowe nie ruszaja, gorzej przed samym porodem a porod to juz calkiem .... po pierwszym starsznie szarpalymnie szwy po drugim bolesnie zwijala sie macica ...co tym razem?Jesli sie Uda w czewrcu sn to bede rok po cc ale wiem ze sn boli po czytaniu innych szwy krocze ... no i same bole , przy cc planowanym nie ma boli ale
Po cc myslakam ze umre robiac kupke zwykla lub prysznic ale dwa tyg bylo ok
Jak mija znieczulenie dawali mi morfine ktira nic nie pomagala [emoji85]
No ale wszystko mozna zniesc
Wiola a ci jest bo chyba czegoś nie doczytałam ;/ jesteś w szpitalu?
Ale jest lepiej,czytałam daj znać co ci powiedzą? Trzymam kciuki żebyś szybko wyszła i brzuszek przeszedlTak jestem w szpitalu. Zaczął mnie coraz mocniej bolec dół brzucha i lekarz kazał mi przyjechac do szpitala .