reklama
Peugeotka36
szczesliwa mamusia !!!!
A czym mąż się zajmuje ze PL zupełnie nie bierzecie pod uwagę?
Nie no w pl 4300zl to super wyplata chyba czy nie ? Tyle niby inzynier aut daja ale chodzi o to ze niewiem ile jedzenie koszty ,paliwo I odwiedzanie ridziny wkochy Zazwyczaj dwa trzy razy byly wlochy I tam wiadomo tez sie wydaje a tam euro I niewiem czy dali bysmy rade..
ale np mpj mysli ma stsrosc polska a zyc z czynszu wynajmu z it moeszkania plus emerytury hmmm niewiem...
Margana
Fanka BB :)
Hahaha, to niech z dzieckiem pogada[emoji23]Maz wczoraj pytal kiedy juz bedzie bezpiecznie rodzic ...mowie po 12 lipca powinno byc ok
A ten...to postaraj sie przed 14 bo mundial sie zaczyna
Peugeotka36
szczesliwa mamusia !!!!
No wlasnie, szkoda dzieciaczkow. To zycze zeby wszystko sie poukladalo po Waszej mysli[emoji3]
Szczerze mam dojsc juz jazdy
Starsza cgce juz osiasc wy duzo mlodsze a juz ns swoim[emoji13]
Peugeotka36
szczesliwa mamusia !!!!
To planowe cc, ale do sn jestes chyba pierwsza?
Aaaa to nawet niewoem [emoji848][emoji848][emoji848]dlateho pytalam czy ktos ma termin koncem czerwca lub agatek 4/7 to tez ok blisko ze bym sama sie nie czula huhuhu huhuhu
Margana
Oj nie tak duzo, tylko 2 lata[emoji6]Szczerze mam dojsc juz jazdy
Starsza cgce juz osiasc wy duzo mlodsze a juz ns swoim[emoji13]
Peugeotka36
szczesliwa mamusia !!!!
pewnie wiele z nas rozpakuje sie w czerwcu, zgubisz sie w tlumie
No kinga ma 28/6 cc prawie ze mna ale przec nie bedzie [emoji16][emoji16]
Margana
Sa dziewczyny z terminem na povzatek lipca, tylko nie wiem czy wlasnie wiekszosc z nich nie ma cc[emoji6] Bedziesz przecuetac szlaki razem z Agatka[emoji3]Aaaa to nawet niewoem [emoji848][emoji848][emoji848]dlateho pytalam czy ktos ma termin koncem czerwca lub agatek 4/7 to tez ok blisko ze bym sama sie nie czula huhuhu huhuhu
Ja miałam na początku okropną. Potem jak mała była głową w dół był spokój, ale odkąd się obróciła głową do góry znów mnie męczy codziennie. Gaviscon ratuje mi życie.Pojawia się Wam dziewczynki już zgaga? Ja od kilku dni czasem mam ... Zwłaszcza po dłuższym pobycie głowa do dołu jak np. Wannę myje
reklama
arona
Hahaha, to niech z dzieckiem pogada[emoji23][/QUOTE
takie wymagania znajac zycie porod zacznie sie w malo odpowiednim momencie
Podziel się: