reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2018

reklama
Hej ! My bylismy na ktg, maly wyraznie tego nie lubi ... tlukl strasznie w te krazki :Dktg ok ale pani dr wolala sie upewnic, ze ok i zbadala mnie ... szyjka sie wydluzyla, znowu wygieta do tylu, rozwarcie i miekkosc zostaly ale poprawa dodala mi skrzydel ! Zamienila mi zastrzyki na globulki, mam odpoczywac i sie oszczedzac ale nie bylo nic o lezeniu jeeee8-):p usg mini tez zrobila , synus sie pokazal od razu klejnotami ... pani mi wspolczula glowki pod samym zebrem ;) nastepna wizyta za niecale 3tyg.
Super :D

Hej ! My bylismy na ktg, maly wyraznie tego nie lubi ... tlukl strasznie w te krazki :Dktg ok ale pani dr wolala sie upewnic, ze ok i zbadala mnie ... szyjka sie wydluzyla, znowu wygieta do tylu, rozwarcie i miekkosc zostaly ale poprawa dodala mi skrzydel ! Zamienila mi zastrzyki na globulki, mam odpoczywac i sie oszczedzac ale nie bylo nic o lezeniu jeeee8-):p usg mini tez zrobila , synus sie pokazal od razu klejnotami ... pani mi wspolczula glowki pod samym zebrem ;) nastepna wizyta za niecale 3tyg.
Super ! Od razu człowiekowi lżej po pozytywnych wiadomościach !! Który masz tydzień ?a rozwarcie na ile masz ? Sorki pewnie już pytałam ale wszystko mi się już miesza

Ladnie będzie wyglądał z podłogą :) ale nie wiem co pomiędzy szafkami, myślałam o mlecznym szkle
Ja będę miała kuchnię bardziej tradycyjną, z ciemnym drewnianym blatem, i nad blatem kafle prawie identyczne co panele na podłodze (naszukałam się ale znalazłam ;))
Też myślałam o szkle, ale bałam się łączeń, a jest ponad 3m, więc gdzieś by musiały być... No i drewno będzie bardziej pasowało do salonu [emoji6]

Super :)

reklama
Ja będę miała kuchnię bardziej tradycyjną, z ciemnym drewnianym blatem, i nad blatem kafle prawie identyczne co panele na podłodze (naszukałam się ale znalazłam ;))
Też myślałam o szkle, ale bałam się łączeń, a jest ponad 3m, więc gdzieś by musiały być... No i drewno będzie bardziej pasowało do salonu [emoji6]
Takie kafle
20180218_145832_crop_742x624.jpg

(to małe to panel podłogowy) [emoji6]

Załączniki

• 20180218_145832_crop_742x624.jpg
    20180218_145832_crop_742x624.jpg
    37,1 KB · Wyświetleń: 298
Do góry