ani_anita
Fanka BB :)
No bo czasami trzeba wybuchnąćTez tak czasem mam, ze boje sie ze wybuchne jak sie ktos odezwie[emoji53]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
No bo czasami trzeba wybuchnąćTez tak czasem mam, ze boje sie ze wybuchne jak sie ktos odezwie[emoji53]
Pies robi do kuwety ? [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23] od kota się nauczył?
No i dobrze [emoji106]Hej ja już po wizycie w szpitalu. Dobrze zrobilam ze pojechałam na konsultacje bo okazalo sie ze skierowanie do szpitala jest zbędne... Fakt glowka nisko szyjka sie skrocila ale nic zlego sie nie dzieje... Wystarczy magnez, luteina i lezenie także jestem juz spokojna bo cala noc przez to nie spalam.
Wazne ze małemu nic nie jest i ciągle jest aktywny.
Ja latałam z 5-miesięcznym sama (przy czym były przygody, bo zgubili mi wózek). Nie wpuszczają na pokład przez pierwsze 6 tygodni chyba. Pociągiem też jechaliśmy pierwszy raz w okolicy 4-5 mcy.@JustMe55 jejku jak zazdroszczę ((
A swoją drogą, powiedzcie mi kiedy najszybciej i przede wszystkim najmądrzej można wybrać się gdzieś z maluszkiem??? Jakaś krótka trasa samolotem, max 2-2,5h, pytam czysto teoretycznie bo w sumie sama nawet nie wiem kiedy można z takim bąblem gdzieś wyruszyć, pewnie będziemy z tych rodziców (oczywiście z rozsądkiem i odpowiednim planem) którzy będą sporo podróżować. Pytanie tylko od kiedy można ? Wiecie coś na ten temat??? i wiadomo że nie wybieram się na wakacje z niemowlakiem dam mu sporo czasu żeby się przyzwyczaił do tego świata
Piękne cytrynki - oj, wpuścić tam mojego O [emoji23]Dzień dobry Babeczki...! Wysyłam wam trochę słońca i cytryn ! Zobacz załącznik 851209Zobacz załącznik 851210Zobacz załącznik 851213
Oliwka czytałam wczoraj o wizycie nie mogę przestać myślec... ale wierze tez ze przy szybkiej reakcji wszystko się wyprostuje . Ściskam Cię mocno! [emoji173]️
Oby do jutra, i mocne kciuki za wyniki [emoji110][emoji110][emoji110]Dziewczyny udalo sie. Jutro jade na echo serca na 12.30 ! Ten lekarz od usg kazal dzwonic do siebie i informowac. Wlasnie z nim rozmawialam bo sam zadzwonil zapytac czy sie udalo. Oby do jutra
Ja zamierzam juz w przyszłym roku zabrać małą pod namiot@JustMe55 jejku jak zazdroszczę ((
A swoją drogą, powiedzcie mi kiedy najszybciej i przede wszystkim najmądrzej można wybrać się gdzieś z maluszkiem??? Jakaś krótka trasa samolotem, max 2-2,5h, pytam czysto teoretycznie bo w sumie sama nawet nie wiem kiedy można z takim bąblem gdzieś wyruszyć, pewnie będziemy z tych rodziców (oczywiście z rozsądkiem i odpowiednim planem) którzy będą sporo podróżować. Pytanie tylko od kiedy można ? Wiecie coś na ten temat??? i wiadomo że nie wybieram się na wakacje z niemowlakiem dam mu sporo czasu żeby się przyzwyczaił do tego świata
@JustMe55 jejku jak zazdroszczę ((
Ech, te problemy pierwszeg świataDziewczyny, jak myślicie, ile powinnam czekać po jedzeniu z kawą