reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2018

A ma nadzieje, że wytrzymasz 6 tygodni chociaż z uwagi, że szyjka miękka? Czy na jej długość? Mam 25 mm z pessarem też, więc ciekawi mnie[emoji5] a kiedy na kontrolę?
Kurcze roznie to bywa z tymi szyjkami. Ja mam 20mm od 18tc i pessar. Nie leze i poki co jest ok. A niektorym przez tydzien czy dwa potrafi sie nagle skrocic do zera.

reklama
@JustMe55 jejku jak zazdroszczę :(((

A swoją drogą, powiedzcie mi kiedy najszybciej i przede wszystkim najmądrzej można wybrać się gdzieś z maluszkiem??? Jakaś krótka trasa samolotem, max 2-2,5h, pytam czysto teoretycznie bo w sumie sama nawet nie wiem kiedy można z takim bąblem gdzieś wyruszyć, pewnie będziemy z tych rodziców (oczywiście z rozsądkiem i odpowiednim planem) którzy będą sporo podróżować. Pytanie tylko od kiedy można ;)? Wiecie coś na ten temat??? :) i wiadomo że nie wybieram się na wakacje z niemowlakiem :D dam mu sporo czasu żeby się przyzwyczaił do tego świata :)

reklama
Do góry